trigliceride??

•  
    • 122 mesaje
    23 Feb 2006, 19:24
    0 0
    Daca a urmat cineva tratamente naturale pt scaderea trigliceridelor va rog sa ma anuntati. Tati meu are probleme de 2 ani desi face tratament si tine regim. A avut infarct acum 2 ani si de atunci la toate analizele trigliceridele sunt f mari 400!!Va rog sa-mi dati sfaturi serioase..in cazul in care ati incercat ceva...Nu vreau sa-i dai sperante ca deja a facut multe tratamente si nu prea are incredere.Multumesc
  •  
    • 562 mesaje
    23 Feb 2006, 21:19
    0 0
    Trigliceridele favorizeaza cresterea colesterolului.Daca nu stii ce este acesta iti explic;
    Colesterolul este de doua feluri LDL (rau) si HDL(bun).Cel rau se depune pe peretii arterelor crescin tensiunea si ducind la accidente vasculare iar cel bun se elimina.
    Exista un ceai produs de o firma naturista din Tibet se spune ca dupa 3-6 luni de consum singele se curta ca dupa o transfuzie de singe.Daca doresti mai multe amanunte cauta-ma pe adresa mea de email
    elenus_venus@yahoo.com
  •  
    • 74 mesaje
    24 Feb 2006, 09:56
    0 0
    problema trigliceridelor dar si refacerea dupa infarct, precum si prevenirea unuia nou se poate face foarte bine cu ajutorul suplimentelor naturale. Cura trebuie gindita pt fiecare bolnav in parte , de aceea te invit sa ma contactezi pe adresa de e- mail:adrianav_tm@yahoo.com,Si sa-mi comunici si localitatea de domiciliu pentru a lua legatura mai usor cu tine. Multa sanatate tatalui tau!
  •  
    • 734 mesaje
    24 Feb 2006, 10:11
    0 0
    gasesti multa informatie pe net despre conduita alimentara care sa insoteasca tratamentul. pe de alta parte, si tratamentul trebuie ajustat din cand in cand, banuiesc ca nu e acelasi de doi ani, in conditiile in care nu se vad efectele.
  •  
    • 451 mesaje
    24 Feb 2006, 12:27
    0 0
    pot si eu sa te ajut cu niste sfaturi in ceea ce priveste alimentatia, au rezulte excelente !
  •  
    • 122 mesaje
    24 Feb 2006, 20:09
    0 0
    Nefeli, astept orice sfat!!
  •  
    • 587 mesaje
    24 Feb 2006, 23:37
    0 0
    Draga Laura,
    Am avut ocazia sa constat efectele remarcabile de normalizare a trigliceridelor in urma unui tratament bazat pe produsul naturist omega3; daca te intereseaza iti pot da amanunte
  •  
    • 122 mesaje
    6 Mar 2006, 19:19
    0 0
    Da ma intereseaza...tata chiar a inceput un tratament cu omega 3, desi saracu la cete medicamente ea..nu prea are incredere.Te rog spune-mi ce ai constatat...poate il mai incurajez un pic.
  •  
    • 587 mesaje
    6 Mar 2006, 21:12
    0 0
    Persoana la care ma refer era intr-o stare critica de sanatate:era supraponderala, avea marite colesterolul , trigliceridele si tensiunea arteriala si nici cu echilibrul psihic nu statea bine; pe fondul tratamentului medical urmat analizele se mentineau defavorabile.
    Fara entuziasm, probabil ca si tatal tau, a acceptat suplimentarea nutritionala cu Omega3 in doza de trei capsule/zi timp de o luna; starea generala i s-a imbunatatit sensibil, iar la repetarea analizelor, colesterolul se diminuase, iar trigliceridele se inscriau in limitele normale.
    Totusi, pentru a mentine un rezultat obtinut asa, este necesara corectarea greselilor din stilul de viata, in primul rand alimentare. Daca va hotarati sa-ncercati va pot ajuta mai mult.
  •  
    • 122 mesaje
    8 Mar 2006, 15:28
    0 0
    Tati meu tine regim de un an de zile de cand a facut infarctul...nu a avut niciodata probleme de greutate ( a fost sportiv in tinerete) si acum abia implineste 50 de ani...ia o gramada de medicamente prescrise de tot felu de medici dar pana acuma trigliceridele nu au scazut...De o luna ia si el omega 3 dar numai cate o pastila pe zi...ii e groaza ca ia prea multe medicamente...Astept sfaturi
  •  
    • 587 mesaje
    8 Mar 2006, 17:00
    0 0
    Am nevoie de o adresa pe care sa-ti scriu mai mult, draga Laura
  •  
    • 122 mesaje
    9 Mar 2006, 19:33
    0 0
    Poti sa-mi scrii pe laura78@eva.ro.Mersi frumos.