tratament ptr stres,panica
-
3 0a incercat cineva tratamente cu Noni lichid sau Rhodiolin impotriva starilor de panica?
sunt eficiente aceste medicamente/tratamente naturiste? -
Acestea nu sunt medicamente , sunt suplimente alimentare. Intrebarea este de ce boala suferi sau , daca nu este boala, care este influenta stresului asupra ta.In caz de boala trebuie asociat tratamentului alopat un tratament complementar, cu aceste produse.Un examen detailat poate pune in evidenta adevarata stare a sana tatii tale. In ce oras locuiesti?
-
problema mea consta in : stari de panica manifestate prin :tremurul vocii, mainilor, accelerarea batailor inimii, etc,(toate la o intensitate f.mare) in principal cand trebuie sa vorbesc in fata mai multor oameni. va dati seama ca starile astea imi afecteaza enorm situatia profesionala si nu stiu cum sa depasesc starile astea.
-
Cred ca mai mult decat Noni pentru problema ta sunt potrivite Calciu si Mag
neziu, firma California Fitness avand un produs foarte bun cu aceste doua substante. Poti incerca, fara riscuri, un tratament cu 2 capsule pe zi, timp de trei saptamani.
Am tratat numeroase cazuri de atacuri de panica folosind combinatii naturale de Ca+Mg, un produs antistres si aplicatii externe cu iod (O pata cat o moneda de cinci mii de lei o data la 3 zile). Nu ti-ar strica nici un program de psihoterapie. Iti doresc sanatate; tinem legatura. -
dupa cum descri starile care le ai nu este vorba de boala ci, mai sigur, de influenta stresului generat de schimbarea locului de munca , a sarcinilor pe care le ai, etc.Daca nu intarim organismul in fata stresuui, in timp, acesta se face vinovat de aparitia a numeroase afectiuni, de la boli cardiovasculare pina la diferite forme de cancer. De aceea iti recomand o cura cu rhodiolin, ajustata starii tale.Daca as sti in ce localitate esti ti-as putea face mai multe recomandari adecvate starii tensionate in care esti pt moment.
-
mersi celor care mi-au raspuns.
da, stiu ca nu este vorba de o boala; am inceput sa iau rhodiolin; completez si cu multi-vitamine de la o-zone.
am facut mai demult reflexoterapie, bioenergie, am fost si la un psiholog; din pacate nimic nu a dat rezultate.
vreau sa ma apuc de sport, o sa incerc si taj chi chuan.
problema , v-am zis apare numai in mediul profesional: cand tb sa vorbesc in fata mai multor persoane (colegi, superiori).
sunt din Oradea. -
grig nu vreau sa te dezamagesc dar se pare ca aceste doua produse(la care s-a facut "reclama" prin forumula as de persoane asa zis binevoitoare) nu sunt decat o mare pacaleala.
Eu personal nu am luat pentru ca nu am incredere,dar frecventez un forum special pt persoanele care sufera de anxietate,atacuri de panica si agorafobie si au fost multe care au incercat "tratamentele minune" si nu au avut nici un efect.
Acum ce sa iti mai zic...poate depinde la organism la organism
-
afirmatia "n-am incercat dar am auzit ca....."poate face mult rau. Starea de panica este data in primul rind de carente de vitamine si minerale , cum sunt vitaminele din grupul B asociate cu magneziu, mineral absolut necesar celulei nervoase.DE asemenea, poate fi utila o cura indelungata cu lecitina si alte produse ce intaresc sistemul nervos in fata stresului. Te rog sa -mi scri pe adresa de mail:adrianav_tm@yahoo.com pentru mai multe informatii; iti pot recomanda si anumite testari care sa evidentieze carentele precise din organism.
-
afirmatia "n-am incercat dar am auzit ca....."poate face mult rau. Starea de panica este data in primul rind de carente de vitamine si minerale , cum sunt vitaminele din grupul B asociate cu magneziu, mineral absolut necesar celulei nervoase.DE asemenea, poate fi utila o cura indelungata cu lecitina si alte produse ce intaresc sistemul nervos in fata stresului. Te rog sa -mi scri pe adresa de mail:adrianav_tm@yahoo.com pentru mai multe informatii; iti pot recomanda si anumite testari care sa evidentieze carentele precise din organism.
-
Coralia draga nu stiu de ce am eu impresia ca e reclama de capul tau si ca vorbesti total in necunostinta de cauza.
Nu e nici pe departe adevarata afirmatia ca atacurile de panica se produc din cauza unor carentze de vitamine(TOTAL FALSSS!!!)
Sunt una dintre persoanele afectate de anxietate si atacuri de panica(acum au disparut insa) dar a rama sanxietatea care de multe ori imi face viata un calvar.In anii in care am facut "pact" cu aceasta boala am citit si m-am interesat de ea mai mult decat orice psiholog si psihiatru.Nu mai afirma cum ca panica are legatura cu vreo carenta de vitamine.E adevarat ca in prima instantza toti dau lipsa pe o lipsa de calciu sau magneziu(care de multe ori intervine automat dupa un atac) dar nu asta e cauza atacurilor de panica. -
draga symlove, orice problema de sanatate are la baza odereglare a legaturii individului cu energia universala, datorata lui sau mediului in care traieste.Din pacate sunt prea putini cei ce isi dau seama ca , in primul rind, trebuie sa-si puna ordine in cele 7 corpuri energetice si apoi sa apeleze la tratamente alopate, de sinteza. Marele avantaj al suplimentelor alimentare, daca sunt bine alese si folosite, este ca refac nivelul energetic al organismului, creind posibilitatea reluarii legaturii cu energia universala. Dar cred ca te plictiseste aceasta convorbire.Daca nu, te mai astep la discutii...
-
coralia, ai si n-ai dreptate.
stiu si despre ce vorbesti tu acolo, cred ca as putea sa iti spun si lucruri care pentru tine ar putea reprezenta o noutate in acest domeniu - dar in acelasi timp stiu si ce inseamna sa ai atacuri de panica, si care este mecanismul prin care ele devin recurente.
so...
degeaba bagi suplimente de orice fel in corpul fizic, daca nu reusesti sa rupi, mai intai la nivel mental, cercul vicios in care ai intrat. dupa cum ar trebui sa stii, bolile psihosomatice apar nu atunci cand corpurile energetice nu mai rezoneaza armonios cu energia universala, ci atunci cand eu-l corpului fizic nu mai poate comunica corect cu mentalul care a adoptat un patern gresit. prin urmare, nu corpul fizic e cel care trebuie ajutat in primul rand, ci mentalul.
Dar cred ca te plictiseste aceasta "convorbire". Daca nu, te mai astept la discutii...
-
daca tot stii atit de multe lamureste-ne si pe noi care ar fi solutia problemei, sau nu este?Eu ma refeream la reechilibrari energetice care sa refaca tocmai cele 7 corpuri energetice, reechilibrari care se pot face in multe feluri, ca de ex: homeopatie, acupunctura tratamente energetice tip QXCI sau SCIO, reflexoterapie presopunctura , fitoterapie. Atita ca fitoterapia cu tincturi sau ceaiuri nu mai aduce organismului molecule biologic active, care se pot extrage doar prin metode speciale. Avantajul acestor molecule rezida in faptul ca isi pastreaza timp nelimitat energia vitala, putind relua ciclul vietii in momentul introducerii in organismul nostru.Te mai astept la discutii......
-
nu vreau sa intervin in polemica dintre voi ci doar sa imi exprim niste pareri personale, pt. ca este un subiect care ma preocupa de mai multi ani si despre care am citit mult.
-se pare ca sunt multe cauze posibile pt. anxietate sau panica: hipoglicemia, hipertiroidismul sau chiar reactii alergice la anumite alimente sau aditivi alimentari...nu vreau sa o lungesc cu cauzele...
-solutii:- respiratie corecta si relaxare (chiar in momentele de panica este bine sa respiri profund de mai multe ori si sa iti spui in gind "sunt calma si relaxata"). la psiholog te invata tehnici de relaxare
-exercitiile fizice sunt f. importante
-dar cel mai important este dupa parerea mea: expunerea treptata la factorul care declansaza panica (am vazut in america f. multe emisiuni despre aceasta metoda). sa va dau exemplu: daca ei ii este frica sa vorbeasca in fata mai multor persoane, trebuie sa inceapa sa vb. in fata a 2 pers., apoi a 3 , 4...pina se obisnuieste treptat sa vb. in fata mai multor pers.(cum s-ar zice sa ia taurul de coarne). fuga de situatii care genereaza panica nu face decit sa agraveze boala.
-invatarea autosugestie si a unei gindiri pozitive
-cartile scrie de Vera Peiffer pe aceasta tema mi se par foarte bune -
Salut!
Intr-adevar anxietatea e o stare pe care nu o poti controla.Te macina zilnic si te transforma in ceva lipsit de viata , iti distruge spiritul astfel incat nu mai ai nici un fel de bucurie, ci doar teama si iar teama...
Ajungi sa supravietuiesti doar nu sa traiesti din plin.
Eu o simt pe pielea mea de ceva timp si nu vad cum sa-mi mai revin ....