lupus eritematos

•  
    • 4 mesaje
    22 Feb 2006, 18:29
    0 0
    Buna! Numele meu e Alina.Mama mea are acea groaznica boala:Lupus Eritematos" si as vrea sa stiu, daca imi poate spune cineva,daca sunt ceva tratamente noi pt boala respectiva? De regula ea se interneaza la Spitalul Matei Bals Bucuresti dar in ultima vrem boala ei a cam fost tratata cu superficialitate.imi poate spune cineva unde ar putea sa mearga sa faca investigatii mai aprofundate in legatura cu boala? Astept un raspuns de la cineva care ar putea sa-mi dea mai multe detalii(tratamente noi, medici,etc)dspre lupus
  •  
    • 74 mesaje
    23 Feb 2006, 09:19
    0 0
    Pentru lupus eritematos este pe piata romineasca un supliment alimentar deosebit, cu efecte de regenerare la nivel celular.Folosit in paralel cu tratamentul alopat are efecte sinergice, cu rezultate bune, de incetinire a evolutiei bolii,stiut fiind ca aceasta afectiune nu se vindeca.Iti stau la dispozitie pentru mai multe amanunte.
  •  
    • 4 mesaje
    23 Feb 2006, 21:57
    0 0
    Pt Coralia58:Multumesc mult pt raspuns.Ati putea sa-mi spuneti, va rog cum se numeste acel supliment si daca aveti idee cat costa? As mai avea o intrebare:sunteti medic sau purtatoare a acestei boli? Poate discutam mai multe pe marginea acestui subiect.Inca o data multumesc si astept raspuns.
  •  
    • 74 mesaje
    24 Feb 2006, 09:48
    0 0
    Buna,
    Nu sunt purtatoare a acestei boli, multumesc lui Dumnezeu, dar sunt terapeut naturist de ceva ani , timp in care m-am convins de utilitatea completarii tratamentului alopat, mai ales in bolile cronice, cu cure cu suplimente alimentare. Desigur ca nu tot ce este pe piata cu aceasta denumire are si efecte bune cu adevarat; ca in orice domeniu, exista si smecheri, ca sa nu vorbim de excroci.Pentru o legatura mai usoara scrie-mi pe adresa de e-mail:adrianav_tm@yahoo.com. Te astept. Multa sanatate mamei.