Cum e totusi cu antinceptionalele?
-
0 0Dragele mele am si eu o mare nelamurire...cu anticonceptionalele astea..Chiar in seara asta am sa iau prima pastila
dar am auzit ca daca este prima data cand ei pastilute de-astea 3 saptamani trebuie sa te protejezi si cu altceva pt ca exista riscul unei sarcini.. este adevarat sau este doar un zvon? nu ash vrea sa am vreo surpriza...
eu am pastilute Yasmine!va pupic si va multumesc! -
Buna ziua,
Va rog sa nu va suparati, dar cred ca e bine sa va scriu.
Toate metodele contraceptive ne-naturale tip pastile, sterilet etc., pot provoca intreruperi de sarcina (avort).
Pastilele de ex. impiedica nidarea embrionului in uter.
Este bine de stiut, fiindca avortul = crima.
De asemenea, anticonceptionalele sunt o adevarata "bomba hormonala", si posibila cauza a aparitiei diverselor forme de cancer. Plus alte tulburari...
Cu respect,
Cristi -
Ei singuri numesc anticonceptionalele "inhibatori de ovulatie"! Daca ele inhiba ovulatia, cum semai ajunge la fecundatie?! Stiu ca este posibil, dar este un caz exceptional! Spre deosebire de sterilet, a carui actiune este cea de a opri nidatia!
Si pana la urma ce preferam? Din 2 rele il alegem si noi pe ala mai putin rau: decat sa nu ne protejam sau sa ne protejam cu metode care lasa de dorit si sa ajungem la avort, mai bine alegem calea cea mai sigura impotriva sarcinii (pilulele antibaby)! Stiu ca de prefererat este abstinenta...dar...
-
eu shtiu k depinde de organism...adik sunt femei care se ingrasa de la unele anticonceptionale si altele...nu!eu una n'am luat niciodata dar vorba andreei''sunt pe drumul cel bun''.Mi'a zis o eva de cabinete de planning familial si mi se recomanda de acolo.Sper sa fie cu noroc si sa n'am probleme cu kg...