Cum e totusi cu antinceptionalele?

•  
    • 416 mesaje
    22 Feb 2006, 17:56
    0 0
    Dragele mele am si eu o mare nelamurire...cu anticonceptionalele astea..Chiar in seara asta am sa iau prima pastila dar am auzit ca daca este prima data cand ei pastilute de-astea 3 saptamani trebuie sa te protejezi si cu altceva pt ca exista riscul unei sarcini.. este adevarat sau este doar un zvon? nu ash vrea sa am vreo surpriza...
    eu am pastilute Yasmine!va pupic si va multumesc!
  •  
    • 1928 mesaje
    22 Feb 2006, 19:01
    0 0
    trebuie sa te protejezi pana la urmatoarea folie. ai avut ovulatie, acum le iei pentru a impiedica eliberarea unui alt ovul, deci pana nu termini prima folie nu poti sa fii sigura ca un ovul nu a inceput deja de zilele trecute sa se formeze.
  •  
    • 334 mesaje
    22 Feb 2006, 21:50
    0 0
    In primele 7 zile e nevoie de protectie suplimentara...apoi enjoy it!!! Pe prospect scrie ca ofera protectie de la prima pastila, dar e prea de tot!
    sfatul meu are suport medical, nu spun povesti!
  •  
    • 1552 mesaje
    22 Feb 2006, 22:20
    0 0
    buna,eu iau tot yasmin,dar vezi ca scrie pe prospect7 sau 14 zile ,nu am un prospect ca sa iti spun sigur.
  •  
    • 416 mesaje
    22 Feb 2006, 22:30
    0 0
    si cum sunt pastilutele astea?te-ai ingrasat de la ele? eu sunt la inceput si nu vreau sa ma trezesc cu inca cateva kilograme in plus(si asha sunt putin grasuta)
    pupicu
  •  
    • 1552 mesaje
    23 Feb 2006, 11:36
    0 0
    buna,nu m-am ingrasat,dar am luat de la anticonceptionalele rigevidon cateva kg.Cea ce ma bucura pe mine este ca in sfarsit am scapat de cosuri.in rest ma simt ok.te pup
  •  
    • 6 mesaje
    23 Feb 2006, 13:58
    0 0
    Buna ziua,

Va rog sa nu va suparati, dar cred ca e bine sa va scriu.
    Toate metodele contraceptive ne-naturale tip pastile, sterilet etc., pot provoca intreruperi de sarcina (avort).
    Pastilele de ex. impiedica nidarea embrionului in uter.
    Este bine de stiut, fiindca avortul = crima.
    De asemenea, anticonceptionalele sunt o adevarata "bomba hormonala", si posibila cauza a aparitiei diverselor forme de cancer. Plus alte tulburari...

Cu respect,
    Cristi
  •  
    • 6 mesaje
    23 Feb 2006, 14:12
    0 0
    Revin cu un link, doar 1 pagina.
    Si il rog pe Webmaster sa-mi permita acest link, deoarece este, cred, foarte util:
    http://www.profamilia.ro/culturavietii.asp?omulafi=09

Multumesc,
    Cristi
  •  
    • 334 mesaje
    23 Feb 2006, 17:28
    0 0
    Ei singuri numesc anticonceptionalele "inhibatori de ovulatie"! Daca ele inhiba ovulatia, cum semai ajunge la fecundatie?! Stiu ca este posibil, dar este un caz exceptional! Spre deosebire de sterilet, a carui actiune este cea de a opri nidatia!
    Si pana la urma ce preferam? Din 2 rele il alegem si noi pe ala mai putin rau: decat sa nu ne protejam sau sa ne protejam cu metode care lasa de dorit si sa ajungem la avort, mai bine alegem calea cea mai sigura impotriva sarcinii (pilulele antibaby)! Stiu ca de prefererat este abstinenta...dar...
  •  
    • 10 mesaje
    24 Feb 2006, 14:17
    0 0
    eu shtiu k depinde de organism...adik sunt femei care se ingrasa de la unele anticonceptionale si altele...nu!eu una n'am luat niciodata dar vorba andreei''sunt pe drumul cel bun''.Mi'a zis o eva de cabinete de planning familial si mi se recomanda de acolo.Sper sa fie cu noroc si sa n'am probleme cu kg...