Spondiloza!
-
22 Feb 2006, 14:150 0In afara de tratamentul cu pastile, frectia diana la picior de lemn si alte chestii inutile, voi, daca aveti, cu ce va tratati?
Stie cineva si imi poate recomanda, in Bucuresti, un cabinet de masaj Shiatsu ca am auzit ca face minuni.
Daca nu poate gasesc alta varianta de tratare........Glumesc -
22 Feb 2006, 19:20Mie mi-au ajutat gimnastica medicala,impachetarile calde cu parafina si masajul cu gel relaxant cu spanz gasit la magazinul naturist. Procedurile le-am facut la un centru de fizioterapie; sanatate!
-
17 Mar 2006, 07:12Iar daca vrei sa scapi de plimbarile la sala sau vezi ca nu merge altceva ,incearca tratamentul de la Aloe.E super(bun si scump),haaaaa.
Incerc sa il aflu pentru tine pentru castiu persoane care au avut probleme mult mai grave si l-au folosit.Poti sa imi scrii la jodi2440@yahoo.com -
17 Mar 2006, 11:55sper sa nu afle si soacra mea de aceste tratamente.numai cand o doare ceva,tace din gura.
-
17 Mar 2006, 14:35Din pacate cica numai pamintul galben face minuni restul numai poate sa -ti amelioreze durerile, e pe grade de evolutie in gradul 3 tranchilizantele sint la putere, restul fizio, masaj, unguente.
-
20 Mar 2006, 08:26Buna! Poti ameliora foarte bine cu masajul Shiatsu sau Yumeiho si exercitii cel putin o data pe saptamana....daca chiar vrei sa te simti bine....scrie-mi pe maryus36@yahoo.com Multa sanatate!