Cum poti sa te lasi de fumat?

•  
    • 10 mesaje
    22 Feb 2006, 10:40
    0 0
    Buna Evelor.Sotul meu fumeaza si ar vrea sa se lase de acest viciu.Nu stiu cum pot sa-l ajut.Poate ma ajuta-ti voi cu niste sfaturi.
  •  
    • 372 mesaje
    22 Feb 2006, 12:23
    0 0
    Cheia problemei este vointa. Daca are o vointa puternica, va reusi. Eu cunosc persoane care si-au impus sa nu mai fumeze, si din acel moment nu au mai fumat niciodata.
    Tu il poti ajuta, incurajandu-l ca va reusi.
  •  
    • 412 mesaje
    22 Feb 2006, 15:16
    0 0
    heyy fetelor dar sunt si pastile pt asa ceva... si mai sunt si nijte plasturi... eu am gasit aici in italia.. 30 euro...dar nu stiu cat ar fi de buni...
  •  
    • 109 mesaje
    22 Feb 2006, 16:15
    0 0
    cel mai bun mod e sa te lasi brusc nu treptat....e ca si cum ti-ai pacali organismul dar el e invatat cu o anumita doza pe care o cere si o sa cedezi...toate persoanele care le cunosc si au reusit s-au lasat dintr-o data....eu am 8 luni si am fumat cateva jumatati de tigara la petrecerile de iarna ..nu pot sa termin o tigara acum pt ca mi-e rau...aaaaa si la inceput aveam mereu la mine tic-tac ...cam 2-3 cutiutze pe saptamana....sunt si bune si nu fac nici rau...acum nu mai iau nici tic tac..plasturii stiu de la o pritena ca nu sunt buni iar guma e scarboasa...multa bafta!!!!
  •  
    • 109 mesaje
    22 Feb 2006, 16:17
    0 0
    am uitat sa iti spun ca daca crede ca ii face bine sa nu lasi tigari in casa sub nici o forma...eu am avut totusi un pachet inceput ...mi-l tineam in bar in fata ochilor...am zis ca e doar o chestie de vointa...e inca acolo...
  •  
    • 74 mesaje
    23 Feb 2006, 09:29
    0 0
    Vointa personala este cel mai bun mijloc de a te lasa de fumat!Pentru inceput poate fi ajutat de produse naturale de detoxifiere care sa contribuie la eliminarea nicotinei si a gudroanelor acumulate in timp in organism; acestea produc senzatia de necesitate, care te face sa nu te poti lasa. Exista si o metoda foarte moderna bazata pe biorezonanta care poate ajuta f. mult.Daca doresti mai mult ....
  •  
    • 220 mesaje
    23 Feb 2006, 09:52
    0 0
    Eu m-am lasat fara sa-mi propun! Am luat vitamine si Geroforte pentru ca ma simteam foarte obosita si de la combinatia asta n-am mai suportat tigarile! Am observat ca atunci cand iei vitamine nu mai poti fuma! A observat si sotul meu, dar el nu s-a lasat! Daca ai si vointa e OK! Daca nu ai vointa sau nu vrei (trebuie tu sa vrei in primul rand), nu are rost sa te chinui!
  •  
    • 9 mesaje
    24 Feb 2006, 01:21
    0 0
    Unchiul meu s-a lasat de fumat cu spirulina de 500 mg de la walmark,luate 4 pe zi!
  •  
    • 9 mesaje
    24 Feb 2006, 01:24
    0 0
    CU vointa! Fara asta ,nu poti face nimic!
  •  
    • 10 mesaje
    24 Feb 2006, 09:56
    0 0
    Mersi de sfat.Poate ca el nu are chiar asa mare ambitie.Mergem des in oras, avem prieteni care fumeaza...la un suc, o bere........si mai fumeaza cate o tigara.
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    25 Feb 2006, 13:08
    0 0
    Cu AMBITIE poti sa te lasi de fumat.Din pacate nu sunt o persoana f ambitioasa dar dupa ce am citit si am vz ca fc fumatul...Multa bafta!

Am fumat 4 ani(aprox),de la 16-21 ani.Fumam tigari tari,pana la 2 pachete/zi.Au gresit si ai mei ca m-au last in voia mea(sau pote ca nu).

Nu am mai pus tigara in gura de 2 ani,ma simt ffffffffffffffffff bine si am mai luat 6 kg in greutate,de care nu am mai scapat.Asta e,dar pun pariu ca sunt mai sanatoasa decat atunci.
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    25 Feb 2006, 13:12
    0 0
    Si Iubitul meu fuma,mult ca si mine.El s-a lasat acum 4 luni de fumat.L-am convins cu multa blandete si cu...jocuri intime.Ii fc toate voile dc nu mai fumeaza.Si nu a mai fumat.

Am fc un PACT aca el nu mai fumeaza sunt la dispozitia lui trup si suflet.
    Sper sa mearga si la voi,la mine s-a lasat greu convis,dar si dupa ce s-a lasat....
  •  
    • 562 mesaje
    25 Feb 2006, 18:19
    0 0
    A te pune la dispozitia cuiva inseamna a-ti pierde din personalitate.Ce faci te transformi in sclava lui?
    Pentru a se lasa de fumat este un ceai care dupa ce-l bea nu mai poate fuma caci ii produce greata.Dar nu este suficient sa se lase el are nevoie sa curate plamanul de nicotina acumulata in timp si pentru asta are nevoie de Smokerade.
    Smokerade este bun si pentru persoanele care nu reusesc sa renunte sau nu vor, deoarece inlatura efectele nefaste aduse de tutun
    doresti mai multe detalii scrie-mi pe adresa:
    elenus_venus@yahoo.com
  •  
    • 19 mesaje
    26 Feb 2006, 08:35
    0 0
    sfaturi ar fi multe dar... pana le incerci pe toate perzi timp.O cuostiinta a mea a folost produse de la Herbalife si a reusit.Pentru mai multe detalii contacteaza-ma la adresa :grimi_spiridon@yahoo.com
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    27 Feb 2006, 12:37
    0 0
    VAI,VAI!!!!M-am transformat in sclava iubitului meu,VAI ce tipa fara personalitate sunt!!!!HA-HA-HA.

Iti doresc si tie o relatie ca a mea,sa fi iubita si inconjurata cu respect si dragoste si apoi sa imi spui ce ai face ptr omul de langa tine?!

Gagicilor am incercat tot ce era pe piata acum 2 ani si nu am putut sa ma las de fumat decat cu VOINTA.Sau de acum 2 ani s-au schimbat multe si a intrat pe piata vre-un super produs?
  •  
    • 1272 mesaje
    27 Feb 2006, 12:50
    0 0

eu sunt pe deplin de acord cu tey!
    numai ambitia te ajuta!
    eu am fumat 12 ani, peste un pachet pe zi! credeam ca fara tigari nu pot trai!
    cand am ramas insarcinata, mi-am zis:"Nu-mi otravesc copilul cu nicotina"! si m-am lasat dintr-odata!
    nu ca mi-ar fi fost rau de la tigari, dar faptul ca port in pantece o fiinta, ma face responsabila!
    cel mai bine e sa te lasi dintr-o data! nu amageala...
    azi mai mai mult, maine mai putin.. sau tot felul de pastile! astea sunt nimicuri!
    vointa! o tigara face pe om!

in afara de vointa, trebuie sa ai si o motivatie! cum a fost prietenul lui tey! iubind-o si vrand sa-i faca pe plac, cum este la mine copilul..etc!
    trebuie sa fie si o motivatie! unii se imbolnavesc, si stiu ca daca continua sa fumeze mor...
    multa bafta!
  •  
    • 1272 mesaje
    27 Feb 2006, 13:53
    0 0
    ely! nu stiu daca atunci cand iubesti pe cineva si faci totul pt el, te transformi in sclava!
    eu, gasesc foarte frumos din partea lui tey, sa-si ajute prietenul, asa cum a considerat ea!
    de aceea suntem soti, prieteni, sa ne ajutam atunci cand avem probleme!
    faptul ca incerci sa-l ajuti pe prietenul tau sa se lase de fumat este un gest de dragoste!
    si eu, asi face totul pentru sotul meu!
    chiar si viata, daca ar fi nevoie, pentru ca si el face atatea pt mine
  •  
    • 1198 mesaje
    27 Feb 2006, 20:05
    0 0
    Ca sa te lasi de fumat trebuie DOAR SA VREI SA TE LASI. Eu nu cred cand cineva zice ca nu se poate lasa de fumat. Eu fumam pana acum 3 ani jumate doua pachete de tigati pe zi, iar intr-o dimineata m-am trezit cu "fata la cearceaf" si mi-am zis ca din ziua aceea nu mai fumez, si asa am si facut.

VOINTA e tot ce iti trebuie.

Pa!
  •  
    • 104 mesaje
    27 Feb 2006, 23:19
    0 0
    mai eu am fumat an la rand dar sa stii k doar cu ambitia am reusit, de fapt nici nu stiu bine dak a fost ambitie sau ce a fost, cert e k deodata mi s-a facut rau cand am pus tigarea in gura, am zis k poate nu am mancat, dar dupa cateva zile s-a repetat si de atunci nu am mai pus tigarea in gura.De ce sa fortez un lucru dak organismul meu nu-l vrea. Iar acum numai cand simt miros de tigare mi se face rau, nu suport si mi-e destul de greu sa stau la masa cu un - o fumatoare.
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    28 Feb 2006, 12:22
    0 0
    Zdupy asa imi e si mie de cand nu mai fumez-greata cand e fum mult undeva si imi e f greu sa stau intre fumatori.Cred ca e o reactie comuna la toti care se lasa...nu mai suportam nici fumul.

Angelikaebe iti multumesc ptr vorbele frumoase ...si ma bucur ca mai e cineva care intelege ce e dragostea,viata in doi.Sa va iubiti si sa va bucurati de copilas!Ma bucur ca esti fericita!

Evelor daca vrem cu adevarat putem sa ne lasam de fumat!!!