negi genitali

•  
    • 1 mesaje
    21 Feb 2006, 18:56
    0 0
    am aflat ca am negi genitali si nu stiu cum pot fi tratati.ce unguent imi recomandati sau pastile ceva?
  •  
    • 29 mesaje
    22 Feb 2006, 00:03
    0 0
    am si eu o intrebare pentru mine:cum arata negii genitali?k adesea sunt confundati cu altceva
  •  
    • 8 mesaje
    22 Feb 2006, 10:37
    0 0
    Cauta subiectele despre HPV pe forum.
  •  
    • 269 mesaje
    22 Feb 2006, 12:49
    0 0
    imi este groaza cand aud de asa ceva.am avut si eu acum 2-3 ani si a fost groaznic,dar am scapat.acum depinde cum sunt ai tai(dc imi poti spune mai mult).ideea e ca la mine nu a mers cu crema sau pastile ci a fost nevoie sa fie cauterizati.DOARE!!!cu tot cu anestezie,DOARE!!
  •  
    • 109 mesaje
    22 Feb 2006, 16:11
    0 0
    lulu ai dreptate..eu acum 2 zile mi i-am cauterizat si doare rauuuu...acolo nu a durut dar acasa...off!!!...si cand fac baitza e naspa...
    oricum ideea e sa te duci la doctor cat ma repede....daca stai acasa se pot inmultii de nu-toi vine sa crezi mai ales daca ai un organism mai sensibil...ai grija de tine...
  •  
    • 269 mesaje
    22 Feb 2006, 17:03
    0 0
    deepwater,eu i-am avut cam acum 2 ani si de atunci nu mi-au mai iesit,sper sa nu mai am probleme.eu am luat antibiotice in timul ala si local crema de galbenele(dupa cauterizare).sper sa-ti treaca si tie cat mai repede ca stiu cat de rau este.
    multa bafta in continuare!
  •  
    • 109 mesaje
    22 Feb 2006, 19:25
    0 0
    Saru'mana lulu...si eu sper sa nu mai am probleme...antibiotic nu am luat inca desi cred ca ar trebui parerea mea...iar local folosesc o crema bepanthene care e pentru dermatite de radiatie-mi-a dat-o doftora- ...poti sa-mi spui te rog in cat timp ti s-a regenerat tie tesutul ?daca nu sunt prea indiscreta?asa in sensul de inchidere a ranii ...daca iti mai aduci aminte...sper ca intr-o sapt sa fiu zdravana ca am o groaza pe cap...oricum mutumesc pentru sfaturi...
  •  
    • 29 mesaje
    22 Feb 2006, 19:29
    0 0
    ziceti-mi si mie ce sunt acesti negi,cum arata...sunt umflaturi dureroase?unde apar?sunt k si negii de pe maini tari si nedurerosi?pls..
  •  
    • 109 mesaje
    22 Feb 2006, 21:30
    0 0
    sunt ca niste mici excrescente de carne...la nivelul vulve-labii, etc, sau/si vaginului sunt dati de virusul papilloma (hpv) asa ca poti sa citesti subiectul cu hpv ca s-a discutat mai mult...nu dor, nu sunt vezicule, nu secreta nimik, doar exista acolo si cresc....cei de pe mani sunt dati de acelasi virus dar de o alta tulpina....desi din ce stiu se pot dezvolta si genital daca ai contact mana-organ,,,nu?sa mai zica cineva pentru mai multa siguranta....eu asa stiam...
  •  
    • 269 mesaje
    23 Feb 2006, 09:03
    0 0
    deppwater,eu dc imi aduc bine aminte cam in 2 sapt. imi trecuse.curios totusi ca dr. nu ti-a prescris antibiotice(riscul ar fi mai mic sa recidiveze)si mai ales sa se extinda in zona vaginului(eu am avut noroc nu s-a intamplat),dar sansele sunt destul de mari!
    mai bine vb. cu dr. ta si ii spui de antibiotic,nu mai stiu exact ce am luat,dar dc vrei iti spun maine(inca mai am reteta,desi sper sa nu mai am nevoie niciodata de ea)
  •  
    • 609 mesaje
    23 Feb 2006, 12:12
    0 0
    Fetelor va rog sa-mi spuneti unde ati fost sa-i cauterizati?La ce clinica, medic ati mers cand i-ati descoperit?Va rog mult sa-mi raspundeti pt ca sunt disperata.Va multumesc!
  •  
    • 109 mesaje
    23 Feb 2006, 12:31
    0 0
    Alina eu am fost la clinica la biomedica ..e putin mai scump dar este foarte curat si este aparatura noua .....si sunt dragutzi cu tine ...iar doctorita la care am fost este si cea care mi i-a depistat...Nitulescu...e blandutza...-pentru mine asta a contat...
    lulu daca mai stii ce antibiotic ai luat atunci ar fi super desi fara reteta nu mi-l da...eu am inceput de ieri sa iau amoxicilina 2 grame pe zi...e doza buna ...dar nu are spectrul atat de larg..fata de..de exemplu augmentin daca tie asta ti-a dat , dar eu nu aveam altceva in casa ...m-as duce la doftora dar nu prea pot sa merg bine inca si ma cam doare...poate maine...in orice caz...esti o scumpa si sarumana de ajutor ..mai ales ca mi-ai zis ca in 2 saptamani ti-a revenit...eu credeam ca e ceva de ordinul zileleor si ma cam speriasem.,..stupid!!...sarumana mult de tot..conteaza foarte mult!!
  •  
    • 269 mesaje
    23 Feb 2006, 13:24
    0 0
    eu mi i-am cauterizat la o clinica in cartierul francez,village medical clinic,unde este o dr. tare draguta,dar nu mai stiu cum o cheama si dc o mai fi acum acolo.alina eu zic sa nu tii cont de bani si sa te duci undeva unde sunt conditii fiindca si asa e destul de naspa senzatia pe care o s-o ai,dc mai dai si de vreo scorpie....si du-te repede nu mai sta ca se fac mai mari si se-nmultesc!deepwater am sa ma uit acasa si-ti spun maine.
  •  
    • 109 mesaje
    23 Feb 2006, 13:40
    0 0
    merci mult lulu..esti o dragutza...si ai dreptate,...nu te uita la bani alina pentru ca e destul de sensibila zona cat sa ai nevoie de ceva facut cu grija...bafta multa!!
  •  
    • 609 mesaje
    23 Feb 2006, 15:30
    0 0
    Multumesc mult de raspunsuri, poate stiti o clinica in Bucuresti.Multa sanatate!
  •  
    • 109 mesaje
    23 Feb 2006, 16:48
    0 0
    pai alina...din bucuresti ti-am zis...altele in bucuresti mai sunt medicover ...care are mai multe centre...sanador...etc...dar biomedica de exemplu din bucuresti e si cred ca si cea de care vorbea lulu e tot din buc ...asa ca ..ai de unde alege
  •  
    • 109 mesaje
    24 Feb 2006, 12:23
    0 0
    lulu daca esti pe aici...as vrea sa te intreb ceva...daca mai tii minte...eu sunt in a 4 zi dupa cauterizare si am constatat ca am avut niste secretii usor maronii de dimineata plus ca mi se pare ca imi tot sangereaza rana...e normal...??sunt putin speriata si pentru ca nu am cum sa ajung la doctorita mea azi ca nu mai are program..nu trebuia sa nu mai sangereze pana cum.?nu sunt decat picaturi de sange asa...dar...sunt... te rog mult si imi cer scuze ca te stresez... ...sunt chiar speriata...
  •  
    • 269 mesaje
    27 Feb 2006, 10:27
    0 0
    deepwater,scuze dar n-am mai avut timp sa intru pe net.nu-mi aduc aminte sa mi se fi intamplat asa ceva,asa ca fuguta la dr. si eu zic sa folosesti crema de galbenele fiindca este mai hidratanta.te pup si sanatate!
  •  
    • 109 mesaje
    27 Feb 2006, 17:14
    0 0
    sarumana pentru mesaj lulu -nici eu nu am putut intra pe net pana azi , asa ca nu-i nici o problema,am fost intradevar la doftora azi la prima ora dar mi-a zis ca se vindeca frumos si ca e normal sa mai sangereze asa cate un pic ca se elimina crustele asa ca..stau fumos acasa si ma dau cu crema zi astept... oricum sarumana mult chiar eram putin speriata ca tot weekendul am avut acele sangerari...acum m-am mai linistit dar...doamne sper sa treaca repede perioada asta!sa vad ce urmeaza...nu ca as muri de curiozitate
  •  
    • 269 mesaje
    9 Mar 2006, 16:43
    0 0
    deepwater,eram curiosa cum mai stai cu sanatatea.sper sa-ti fi trecut si sa auzim numai de bine.
    te pup!