Este normal?
-
20 Feb 2006, 20:310 0Buna fetelor, am o dilema pe care nu o pot rezolva fara ajutorul celor mai experimentate eve.Este normal ca in timpul actului sexual, in anumite pozitii sa iti intre aer in vagin?Stiu ca in timpul bailor apa intra, dar daca stau pe spate cu picioarele depaartate si imi ridic fundul, ma umflu cu aer si doare daca aerul nu este scos la penetrare.Pe mine mai mult ma deranjeaza sunetele aiurea care rezulta in cazul in care aerul nu este scos total.Se poate ameliora problema asta?Sunt curioasa de parerile voastre...ma simt ca o ciudata...
-
20 Feb 2006, 22:19
Nu esti deloc ciudata, asta ni se intampla tuturor, in special in pozitia pe care ai descris-o tu. Cu sunetele nu ai ce sa faci, e normal sa se auda cand iese aerul din vagin, iar baiatul, daca nu stie despre ce e vorba, trebuie pus si el in tema ca sa nu creada ca faci.... altceva
!! La noi cand se mai intampla e comic si radem, nu mi se pare jenant, daca ambii parteneri stiu despre ce e vorba! -
21 Feb 2006, 14:57exact asa! nu e nici o problema, ni se intampla tuturor, ca deh, nu e ca in filme
sunt anumite pozitii care favorizeaza aceste mici "incidente", dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la ele, tinand cont ca nu se intampla intotdeauna.
cand se intampla prima oara poate fi putin jenant pentru amandoi, dar daca reusiti sa treceti peste cu umor si tact, nu va mai constitui o problema pe viitor, chiar daca se mai intampla - la noi se rezolva de fiecare data cu un zambet si o privire complice. atat si trecem peste ca we're not getting any younger