Operatie de apendicita

•  
    • 430 mesaje
    20 Feb 2006, 12:42
    1 0
    Buna fetelor, am apendicita cronica de cativa ani...in final m-am decis ca e vremea sa ma scap de apendice care cand mi-e lumea mai draga se inflameaza, apoi isi revine si tot asa...intrebarea mea este ce cale sa aleg? Operatia clasica sau cu laser, se face cu laser? Unde in tara se fac astfel de operatii, nu sunt din Bucuresti. Cam cat se "cotizeaza" la o astfel de operatie? Si in legatura cu anestezia, eu as opta pt un somn dulce, ma infioara anestezia prin injectie in coloana.
  •  
    • 334 mesaje
    20 Feb 2006, 18:54
    0 0
    Operatia de apendicita este una dintre cele mai simple. Nu ai de ce sa te temi de ea! Nu stiu nimic despre operatia cu laser, dar oricum, banuiesc ca este foarte scumpa si nu merita (parerea mea)! Eu am facut-o cand aveam 14 ani, am stat o spatamana in spital si nu am avut probleme. Si eu aveam tot apendicita cronica si am tinut neaparat sa scap de stres si asa e cel mai bine, o data si odata tot va trebui!
    Cel mai bine e cu anestezie totala, rahianestezia poate da dureri de cap.
  •  
    • 1272 mesaje
    20 Feb 2006, 19:18
    0 0
    eu aveam 14 ani cand am facut operatia! este o operatie f.simpla! anestezia totala are efecte negative. fa partiala! nu simti nimic! eu am vorbit cu medicul tot timpul operatiei!
  •  
    • 522 mesaje
    20 Feb 2006, 20:11
    0 0
    este foarte usoara operatia si acum nu te mai tine o sapt in spital ci doar 2-3 zile.daca iti face anestezie rahi trebuie sa ai mare grija sa nu misti capuldupa operatie,dc poti sa nu il misti primele 24-48 de ore va fi totul prfect, altfel risti sa ramai cu dureri de cap
  •  
    • 522 mesaje
    20 Feb 2006, 20:12
    0 0
    si inca ceva , nu simti cand iti face injectia in coloana.este o procedura f usoara.
  •  
    • 64 mesaje
    21 Feb 2006, 10:59
    0 0
    m am operat acu 2 luni de apendicita acuta si ma simt perfect...nu va faceti griji e usor, mai greu in prima zi dupa operatie
  •  
    • 9835 mesaje
    21 Feb 2006, 13:53
    0 0
    magdel, la 3 saptamani dupa ce mi-am scos apendicele am dansat la nunta mea.
    intr-adevar, prima zi dupa operatie e neplacuta, dupa care refacerea e f. rapida.
  •  
    • 334 mesaje
    21 Feb 2006, 15:14
    0 0
    Eu la 3 saptamani de la operatia de apendicita am fost in excursie la munte si am si urcat !
  •  
    • 9835 mesaje
    21 Feb 2006, 18:30
    0 0
    poftim!...
  •  
    • 430 mesaje
    22 Feb 2006, 10:39
    0 0
    Multumesc fetelor pt raspunsuri...nu stiu ce sa ma fac, probabil va trebui sa plec in curand din tara, si asta ma opreste sa merg acum la operatie...of doamne daca ma apuca afara o sa am ce plati...in 2 luni ma vindec intr-atat incat sa pot face munca fizica?...sunt tare derutata
  •  
    • 10 mesaje
    22 Feb 2006, 10:46
    0 0
    Eu nu am facut operatie de apendicita,dar te incurajez sa o faci.Ai vazut ca din ce au spus toate Evele nu e nimic complicat.Mai bine acum decat sa pleci in strainatate cu apendice cronic.Te pup si mult curaj!