Pastile pentru intarzierea ciclului

•  
    • 2 mesaje
    20 Feb 2006, 00:33
    0 0
    Asi dori sa aflu cum se numesc pastilele pentru intarzierea ciclului. asi avea foarte mare nevoie pentru pe perioada in care stiu sigur ca voi fi pe stop, si asi vrea sa intarzie cu cateva zile.
    Ma poate ajuta cineva?
  •  
    • 61 mesaje
    20 Feb 2006, 08:23
    0 0
    poti sa sari o luna peste ciclu asaaca iei anticonceptionale nu mai face pauza de 7 zile iale in continuare.poti sa sari o luna dar nu mai mult.eu asa fac vara cand merg la mare.
  •  
    • 1272 mesaje
    20 Feb 2006, 09:28
    0 1
    pentru oprirea menstruatiei, sau o oricarei hemoragii, exista vitamina k, pe care o gasesti in farmacii!
    atentie insa, o sa-ti deregleze menstruatia, dupa aceea!
  •  
    • 2825 mesaje
    20 Feb 2006, 10:34
    0 0
    Pentru intarzierea ciclului cel mai indicat este Orgametril.Eu l-am luat ptr. altceva, dar mi-a intarziat ciclul 3 saptamani. Intra pe google,tasteaza orgametril si cauta si citeste prospectul.
  •  
    • 187 mesaje
    20 Feb 2006, 12:42
    0 0
    intr-adevar la Orgametril scrie ca poti lua cu citeva zile inainte de ciclu (pe prospect scrie exact cu cite zile)pt a intirzia ciclul, dar mai bine intreaba un medic ginecolog pt ca este un hormon si sa nu ai probleme pe urma, eu am luat Orgametril pr chist, doza destul de mare si nu mi-a venit ciclul de 1 luna
    sanatate si sa ne scrii ce ai facut !
  •  
    f30
    • 46 mesaje
    20 Feb 2006, 22:30
    1 0
    am incercat si eu sa nu fac pauza de 7 zile si totusi mi-a venit ciclul...