caut dantura perfecta....exclus proteze.

•  
    • 109 mesaje
    19 Feb 2006, 23:21
    0 0
    fetelor poate aveti un sfat in plus de dat ca deja imi rontzai nervii cu plombe si alte alea...ce sa folosesc- daca exista ceva pentru a imi intari dantura??precizez ca merg la dentist mai des decat ar vrea ei sa ma vada iar la capitolul spalat pe dinti sunt aproape maniaca...---aproape, ca m-a certat dentistul ca deja de 5 -6 ori pe zi e cam mult---....ultimile plombe sunt puse in vara la un super cabinet...atunci mi-am facut si detartraj si totusi...tocmai am o cariutza noua la baza unei maselutze abia plombate.....deci...help...ca iar tb sa merg la dentist si nu mai zic de banii dati...dar freza aia...e un chin....
  •  
    • 1022 mesaje
    20 Feb 2006, 12:26
    0 0
    nu cred ca exista, cariile sunt determinate genetic dupa ultimele studii.
  •  
    • 80 mesaje
    20 Feb 2006, 13:22
    0 0
    Exista la farmacie un calciu special pt dantura...imi pare f rau acum ca nu-mi amintesc numele...dar poti intreba acolo.pupici
  •  
    • 29 mesaje
    20 Feb 2006, 15:22
    0 0
    pai..eu auzisem ceva de un aparat de albire,dar nu stiu exact dak este bun si impotriva cariilor..trebuie sa stie dentistul ceva legar de asta
  •  
    • 1022 mesaje
    20 Feb 2006, 16:50
    0 0
    ..chestia cu albirea..e altceva, ba chiar scade rezistenta dintilor.Se face o demineralizare.
  •  
    • 1552 mesaje
    20 Feb 2006, 19:43
    0 0
    buna stiti un cabinet stomatologic bun in bucuresti ?
  •  
    • 109 mesaje
    20 Feb 2006, 20:19
    0 0
    multumesc de raspunsuri....partea cu determinismul genetic am auzit-o si eu ...din pacate mstenesc dantura mamei pentru ca tata la 40 ani nu avea nici o carie ...albirea insa nu prea cred ca e o solutie , detartrajul in scimb e bun pentru ca tartrul la baza dintelui favorizeaza dezvoltarea unei carii....
    nu stiam de crema de la farmacie...am sa caut...mutumesc mult
    cabinet excelent in bucurestientexpert...in eroilor la urcarea dealului spre academia militara sunt niste bloculetze mici -pe unde trece troleul 96...eu acolo merg si serviciile sunt super...iti pot recomanda si o doctorita dragutza de acolo daca vrei sa mergi...e foarte finutza si vine special pt tine daca e..multumesc mult fetelor ...daca mai aflati ceva..
  •  
    • 1552 mesaje
    21 Feb 2006, 20:36
    0 0
    buna deepwater ai putea sa imi spui ce tarife au la dentexpert?Stiu pe cineva care a dat pe o plomba 2milioane si nu prea as vrea sa dau atatia bani m-ai ales ca am multe carii.multumesc
  •  
    • 109 mesaje
    21 Feb 2006, 23:21
    0 0
    buna...la dentexpert eu tin minte ca am dat pe un tratament si o plomba cam 1.5 dar nu mi s-a parut ca au preturi mai mari ca in rest...cand mergeam eu mergea si o prietena la un alt cabinet si se plangea ca dadea mai mult ca mine...nu stiu ce sa iti zic am facut atunci vreo 4 plombe si un detartraj si mi-a luat vreo 6 mil ...cam asa ceva....poate sunt nitel mai mari..nu prea am termen de comparatie pt ca in bucuresti nu am fost la alte cabinete...sorry....poate gaseti pe net ceva ca aveau parca si pagina