help!
-
0 0am si eu o problema:am o prietena are nu si-a inceput viata sexuala dar i-a aparut o bubita in partea dreapta a vaginului...bubita este dureroasa la atingere,asemenea unei infectii.in afara de vizita la ginecolog,care este imposibila,ce parere aveti despre asta?
-
draga mea sfatul meu este sa se spele bine cu gel intim sau daca nu cu ceai de musetel si sa foloseasca tampoane zilnice o perioada. in caz ca nu trece nici macar intr-o saptamana incearca la o farmacie si iti poate da un unguent. important este o curatenie de rigoare.
pentru prietena ta sa sti ca exista si doctorite ginecolog iar in ziua de azi nu mai este o rusine sa te duci la ginecolog daca ii este rusine inseamna ca ii este rusine sa fie sanatoasa.
sfatul meu este sa lase rusinea la o parte pe viitor ca nu ajunge nicaieri fiindui rusine. -
eu n-am inteles f bine unde este bubita cu pricina: pe vagin (partea interioara a org. genitale) sau la exterior, pe vulva? Daca presupui ca e de la chilot, banuiesc ca e pe exterior. Parerea mea e ca poate fi o inflamatie din cauza unui fir de par crescut sub piele (se epileaza sau se rade in zona inghinala?). Totusi cel mai indicat lucru ar fi sa mearga la ginecolog. Am avut o prietena care, virgina fiind, a facut niste chisti la un ovar. A mers la medic si toate au fost in ordine, n-a deflorat-o, daca asta e grija cea mare a prietenei tale. Poti de altfel sa-i explici ca himenul nu e o membrana continua, fara nici un orificiu; pune-o sa gandeasca, pe unde crede ea ca se scurge sangele menstrual??
-
deci..buba era o umflatura in exterior,care sigur a fost provocata de la chilot(zice ea)..si sa fim serioase...nici eu n-as apela la ginecolog..apoi la 14 ani(poate nu pare cine stioe ce,dar aceasta rusine exista,si absolut orice s-ar zice,in mintea noastra este altceva si nu cred k poate fi convinsa,de asta am si apelat la ajutor din exterior..ptr k nu vrea aceasta solutie)