marvelon 28

•  
    • 15 mesaje
    19 Feb 2006, 15:35
    0 0
    Buna!Am si io o intrebare...am 21 de ani, am inceput sa iau pastile marvelon 28 acum 9 zile (prima data in viata mea cand iau anticonceptionale si mi le-a dat un doctor nu le iau eu asa dupa ureche), bineinteles din prima zi a ciclului menstrual (asa cum trebuia).In mod normal menstruatia dura 5-6 zile maxim, dar acum nu s-a mai oprit.Nu stiu ce sa fac...o fii din cauza pastilelor sau poate am io alta problema.Please help me....deja incep sa ma sperii..
  •  
    • 80 mesaje
    19 Feb 2006, 16:43
    0 0
    Cred ca cel mai indicat lucru e sa mergi la medic!!Nu e normal ce ti se intampla,sa nu fie altceva.Numai bine!
  •  
    • 334 mesaje
    20 Feb 2006, 22:32
    0 0
    Ba e foarte normal ce ti se intampla, asta mi s-a intamplat si mie cand am inceput sa iau pilule (tot marvelon) si prietenei mele la fel! Ne-a tinut 14 zile atunci, apoi a revenit totul la normal! Am fost la medic pt ca si eu m-am speriat si mi-a spus ca e normal! stai linistita si asteapta sa ti se termine!
  •  
    • 15 mesaje
    20 Feb 2006, 23:54
    0 0
    Mersi mult!Am fost si eu azi la doctor ca nu mai rezistam si mi-a zis acelasi lucru, adica ca e normal.O sa fiu mai linistita oricum dupa ce se termina.Mesajul tau m-a linistit mai mult decat ce mi-a zis doctorul...Mersi inca o data!!!
  •  
    • 15 mesaje
    25 Feb 2006, 18:41
    0 0
    azi e a 15-a zi de cand inca sangerez...nu mai vreau, nu mai suport, vreau sa se termine ca sa pot sa ma linistesc si eu....aaaaaa!
  •  
    • 334 mesaje
    25 Feb 2006, 18:54
    0 0
    Mai...calmeaza-te!!! Pe mine m-a tinut 14 zile, dar pe prietena mea 19! Nu este nimic in neregula, doar ca e neplacut sa te tina atat. Dupa prima luna totul revine la normal, ai sa vezi! Am mai citit si pe alt forum (anticonceptionale.r aceeasi problema la marvelon. Tot tu erai?
  •  
    • 15 mesaje
    26 Feb 2006, 15:59
    0 0
    Nu nu eram eu...eu am mai postat un mesaj pe desprecopii.com.Si am o veste buna ...cred ca se termina.Finally!!!