epilare

•  
    • 334 mesaje
    18 Feb 2006, 16:39
    0 0
    Evelor, nu mai stiu ce sa mai fac!! Am inceput cu lama! La inceput incepea sa creasca dupa 3 zile. Apoi, crestea din ce in ce mai rpd si am trecut pe epilator electric! La inceput toate bune si frumoase, pana au inceput sa-mi creasca firele de par pe sub piele, iar in zona inghinala mi-au ramas niste pete mici!
    Am inteles ca si cu ceara cresc firele pe sub piele... voi ce folositi? ce imi recomandati?
  •  
    • 42 mesaje
    18 Feb 2006, 18:20
    0 0
    ca sa nu iti mai creasca firele pe sub piele, dupa fiecare epilare cand iti faci dus trebuie sa te freci bine cu un burete aspru sau cu un arici de mare(este ca un burete alb si se gaseste in toate supermarketurile). Ai sa vezi ca nu iti mai creste pe sub piele.Eu asa fac mereu.
  •  
    • 61 mesaje
    19 Feb 2006, 21:33
    0 0
    ai mai putea sa iti cumperi un scrub de corp si sa il folosesti dupa ce te-ai spalat cu gelul de dus, cam la 2-3 zile, nu in fiecare seara.
    daca poti ia de la body shop, au numai minunatii acolo, dar sunt cam scumpe.
    sau, tot in unirii de ex, intrebi la standul de cosmetice si au la preturi mai rezonabile.
    te pup