multumesc
-
17 Feb 2006, 14:150 0va multumesc celor care mi-ati raspuns la intrebarea mea disperata.Peste cateva zile mama se va duce la medic si spera intr-o internare.Sunt chiar curioasa ce poate fi.SANATATE LA TOATA LUMEA ca e mai buna decat toate. pa
-
28 Feb 2006, 09:03buna,fiindca ai fost singura care mi-a raspuns la mesaj,o sa-ti spun tie ceea ce a avut mama mea.Dupa cum stii acum 2 ani a facut histerectomie totala in uram unui fibrom uterin si acunm 2 sapt a prezentat sangerari puternice,aparent fara motiv.Ducandu-se la doctor a aflat de la urologie ca are un p+olip pe vezica care cauzeaza sangerarea.A facut o cauterizare si acum este bine.Azi cred ca ar trebui sa iasa din spital.Sper ca o sa fie bine de acum inainte.Inca o data multumesc .Pa
-
28 Feb 2006, 09:11Multumesc mult ca mi-ai raspuns . Chiar eram curioasa doar stii ca si eu sunt operata .POti sa te astepti la orice in urma unei operatii. ,Doar s-au mai vazut cazuri cind au uitat diverse tampoane , foarfeci s.a.m.d. Bine ca este numai atit.Sanatate.