as dori un raspuns urgent
-
0 0Buna,
As dori sa stiu daca pot ramane insarcinata in conditiile in care iau anticonceptionale, iar el isi da drumul in mine.
Merci! -
Eu le iau de aproape un an si, pana acum 2 saptamani nu ejacula in mine....dar cand s-a intamplat ne-am speriat un pic, ma gandeam ca nu prea se poate sa raman pt ca asta e si scopul lor.Acum sunt in a 5-a zi de pauza(pauza de 7 zile) si ma streseaza ca nu imi mai vine odata.
Merci mult! M-ati linistit. -
Nu poti ramane insarcinata!Ai grija dc iei vreodata antibiotice.Toata luna respectiva trebuie sa utilizezi si o alta metoda contraceptiva(pana inchei blisterul din care iei).
Deasemenea dc din diferite motive ai greturi si vomezi sau esti deranjata la burtika,tot ca mai sus :TE PROTEJEZI si cu alta metoda.
Femeile ce iau pilule si raman de asta raman ca nu sunt atente la modul de administrare si nu iau in calcul ca atunci cand dam pastila afara din cauza burticii deranjate ori vomei nu mai sunt protejate 100%.
Si eu iau si sunt ok.Grija si multa dragoste
-
intr-adevar, abstinenta e singura metoda 100% sigura. Dar sa stii ca mi s-a intamplat si mie sa-mi vina tarziu menstra at cand luam anticonceptionale. Uneori cu 2 zile inainte de a incepe un blister nou. Dar tinea oricum putin si in 2 zile era gata. Daca nu se termina, incepeam administrarea oricum, asa-mi zisese medicul.
Si daca esti sa de speriata poti oricand sa faci un test de sarcina :o