Am racit cumplit!
-
0 0Am reusit sa racesc tare desi sunt la sfarsitul unui tratament cu echinaceea si propolis si in a 6a zi de cura cu usturoi.La ce produse naturiste sa apelez ca nu am voie in timpul curei cu usturoi sa iau antibiotice?Nu am facut febra si nici nu e gripa,ci mi s-a infundat nasul si mi s-a iritat gatul desi nu mai am amigdale.Va pup si astept un rspuns urgent!
-
si eu am racit cumplit acum o saptamana si sunt in luna a5a de sarcina! nu am voie sa iau medicamente, asa ca am facut totul naturist!
am baut foarte multe lichide, mult ceai
e menta, de musetel..etc, am facut gargara cu sare de 3-4 ori pe zi, m-am uns in dreptul gatului cu crema de menta(wick), in 3 zile nu am mai avut nimic!
insanatosirre grabnica -
Am racit de la inceputul lui decembrie. M-am tratat corespunzator, dupa sfatul medicului dar, pe fondul unei scaderi dramatice a imunitatii, m-am reinfectat perpetuu cu alte tipuri de virus. De trei saptamani fac numai tratament naturist si homeopat, la greu, (dupa ce deja tuseam cu sange, desi la plamani a era OK)si pot sa spun ca nu m-am simtit mai bine pana nu mi-a facut o colega niste polidin, ca la copiii mici.Acest polidin l-am facut dupa capul meu, din disperare, ca medicii....destul de superficiali...Iar colega mea...este economis...dar iata, ca m-a pus pe picioare, cat de cat.