Am racit cumplit!

•  
    • 8901 mesaje
    17 Feb 2006, 09:08
    0 0
    Am reusit sa racesc tare desi sunt la sfarsitul unui tratament cu echinaceea si propolis si in a 6a zi de cura cu usturoi.La ce produse naturiste sa apelez ca nu am voie in timpul curei cu usturoi sa iau antibiotice?Nu am facut febra si nici nu e gripa,ci mi s-a infundat nasul si mi s-a iritat gatul desi nu mai am amigdale.Va pup si astept un rspuns urgent!
  •  
    • 1280 mesaje
    17 Feb 2006, 09:12
    0 0
    Mama mea este naturista. Ea pt cazuri din astea ia Baraka si Septilin. Se gasesc la farmacie si sunt din plante.
  •  
    • 372 mesaje
    17 Feb 2006, 09:30
    0 0
    Un remediu ieftin si bun: ceaiul de cimbru. Iei cimbru de la plafar sau de la piata (o legatura). Daca iei o legatura cimbru , iti faci ceai dintr-o ramurica din aia. Ceaiul il bei fierbinte, in cantitati cat mai mari. Poti sa-l indulcesti daca vrei.
  •  
    • 1272 mesaje
    17 Feb 2006, 09:51
    0 0
    si eu am racit cumplit acum o saptamana si sunt in luna a5a de sarcina! nu am voie sa iau medicamente, asa ca am facut totul naturist!
    am baut foarte multe lichide, mult ceaie menta, de musetel..etc, am facut gargara cu sare de 3-4 ori pe zi, m-am uns in dreptul gatului cu crema de menta(wick), in 3 zile nu am mai avut nimic!
    insanatosirre grabnica
  •  
    • 9835 mesaje
    17 Feb 2006, 10:30
    0 0
    subscriu la ceaiul de cimbru recomandat de nutico. e foarte bun in caz de guturai.

pentru iritatia din gat poti rontai bucatele de coaja de scortisoara (cca 1 gram, de 3 ori pe zi). are efect calmant si dezinfectant.

incalta-te corespunzator, ca sa iti mentii piciorusele calde.

Multa sanatate!
  •  
    • 601 mesaje
    20 Feb 2006, 11:05
    0 0
    Am racit de la inceputul lui decembrie. M-am tratat corespunzator, dupa sfatul medicului dar, pe fondul unei scaderi dramatice a imunitatii, m-am reinfectat perpetuu cu alte tipuri de virus. De trei saptamani fac numai tratament naturist si homeopat, la greu, (dupa ce deja tuseam cu sange, desi la plamani a era OK)si pot sa spun ca nu m-am simtit mai bine pana nu mi-a facut o colega niste polidin, ca la copiii mici.Acest polidin l-am facut dupa capul meu, din disperare, ca medicii....destul de superficiali...Iar colega mea...este economis...dar iata, ca m-a pus pe picioare, cat de cat.