Cabinet d-na dr. Adina Ghimigean
-
3 2Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu o informatie.
Am auzit ca d-na dr. Adina Ghimigean e un foarte bun endocrinolog dar nu reusesc sa dau de ea decat la I. Parhon.
Am inteles ca are si un cabinet particular sau lucreaza la un cabinet pe la Eroilor.
Daca stie cineva vreun nr. de telefon de la acest cabinet sau o adresa exacta mi-ar fi de mare ajutor!
Va multumesc,
Daria -
legat de Adina Ghimigean!Nu stiu ce stiti voi de ea dar eu stiu un lucru sigur!MAMA MEA a murit din cauza unor mari greseli facute de insasi adina ghimigean!radiatii la recomandarea ei!Radiatii care i-au agravat boala!mai mult nu mai pot sa scriu acum!As vrea sa o intalnesc intr-o zi!si am sa o fac!
-
Fetelor, nu ma intelegeti gresit, va rog, dar...de ce insistati sa mergeti la cabinetele particulare ale acestor medici?
De ce sa platiti, cand puteti merge la Spitalul Parhon?
Am inteles ca numai consultatia la un astfel de cabinet costa aprox 100 RON, plus analizele....
Cum ma tratez de ani de zile la Parhon, la Prof Dumitrache, si stiu ca tratamentele hormonale sunt de lunga durata, de cele mai multe ori....
Sanatate iti doresc, din tot sufletul...
Daca te pot ajuta in vreun fel...
Pentru eva care si-a pierdut mama, imi pare rau...cred ca e cumplit. -
EU nu stiu ce parere aveti voi, dar eu una sunt f multumita de doamna doctor am hipotiroidie si ma simt bine si chiar este un medic bun care da incredere pacientului si nu e nicidecum consulatitia 1 mil. Daca nu stiti despre ce este vorba nu inteleg fratilor dc mai postati aiurea sa bagati lumea in confuzie.....poate mama ta avea ceva destul de grav si de asta a murit, dar in ziua de azi e destul de simplu sa dai vina pe un medic ....eu o recomand cu mare incredere pe dna doctor am vazut ca vine lume la ea din toata tara. Cabinetul este pe str. Carol Davila nr. 50, tel. 410.19.72. iar daca e cum spui u ca mama ta a murit din cauza ei puteai sa o reclami de malpraxis. Si apropo o cheama Ghemigian nu Ghimigian.
-
Am fost si eu programata la d-na doctor Ghemingian, intr-o zi la ora 17.00. Am facut 250 km.pana la Bucuresti si am fost foarte punctuala, ajungand la ora 16.45 la cabinetul dumneaei. La usa mai asteptau ina 8 persoane care erau programate in jurul orei 17.00, una dintre ele fiind programata la aceeasi ora ca si min, adica 17.00. Se intrase peste rand, nu se respectase programarea si pacientii vorbeau deja despre acest lucru. Erau si alte persoane venite din provincie, una dintre ele venise de la 400 km, din jud. Gorj.
La ora 17.00, cand ar fi trebuit sa fiu invitata inauntru, a fost chemata alta persoana... Am intrat si eu atunci si, cu scuzele de rigoare, am spus ca am fost programata la ora 17.00 si ca, deoarece trebuia sa plec la autogara la o anumita ora, nu mai putea intarzia. Am rugat, asadar, sa mi se dea analizele pe care le facusem si le platisem, evident, in ziua anterioara.
Fara niciun pic de jena, fara scuzele pe care un medic care isi respecta pacientii le-ar fi datorat in aceasta situatie, mi-a inmanat analizele si...la revedere!
Asa ca, am cheltuit banii degeaba, bineinteles ca nu am sa mai merg niciodata la aceasta doctorita, despre care intelesesem ca este bine pregatita d.p.d.v. profesional ...cu respectul pentru oameni, insa, sta foarte prost!!!