Ajutor!

•  
    • 483 mesaje
    16 Feb 2006, 13:27
    0 0
    Buna fetelor, poate ma puteti ajuta si pe mine, evele cu "burtici"...sa va zic ce mi s-a intamplat. Aseara cand ma duceam acasa eram in maxi taxi, precizez ca sunt insarcinata in 2 luni, am avut o cadere de calciu, ok mi-amm revenit, am anuntat sotul a venit sa ma ia..dupa aceasta seara tarziu inainte sa fac baie am avut o mica sangerare. Este cineva care a trecut prin aceiasi situatie si imi poate da un sfat, am inteles ca mai apar sangerari in cazul femeilor insarcinate, ma mentionez faptul ca zilele acestea am fost foarte stresata din cauza jobului, va rog dati-mi un sfat.

Multumesc.
  •  
    • 1272 mesaje
    16 Feb 2006, 13:55
    0 0
    draga angela!

eu te sfatuiesc sa consulti un medic neaparat!
    la orice mica sangerare trebuie sa vezi un medic!
    eu sunt insarcinata in luna a5-a, nu am avut deloc sangerari!
    poate fi ceva nepericulos, dar cel mai bine i-ti spune un medic!
  •  
    • 483 mesaje
    16 Feb 2006, 14:20
    0 0
    am vb cu medicul ginecolog si a ramas sa merg sa fac o ecografie, dar in acelasi timp am vb cu o colega de a mea care a avut pana acum 2 sarcini si e femeie in toata firea, ea a zis ca este normal pe timpul sarcinii sa iti apara asa ceva, dar e ceva absurd sau asa cred...nu stiu oricum trebuie sa ies din starea asta ca nu vreau sa pierd acest bebe

mersi
  •  
    • 1272 mesaje
    16 Feb 2006, 15:33
    0 0
    nu-ti face griji! nu cred ca este ceva rau! e bine un control medical, multa odihna si nu te ingrijora! cel mai bine e sa stai linistita! sunt sigura ca nu e nimic rau!
  •  
    • 16 mesaje
    16 Feb 2006, 15:59
    0 0
    depinde si cat timp o sa tina sangerarile astea.eu am pierdut o sarcina la 3 luni si am avut pete maro la inceput,dupa aia sangerari si la scurt timp deja aveam cheaguri.e foarte important sa te duci la medic cat mai repede ca sa iti dea un tratament ceva.eu incepusem un tratament cu utrogestan dar era prea tarziu.multa bafta si sanatate.
  •  
    • 102 mesaje
    16 Feb 2006, 16:35
    0 0
    Buna Angela,

eu sunt insarcinata in 17 sapt si pana acum am pierdut doua sarcini.la sarcina asta am sangerat de 3 ori,prima oara ff putin ,a doua ceva mai mult si ultima destul de rau,dar sa oprit ff repede.daca nu ai dureri de burta este bine.oricum cel mai bine sa mergi la medic,sa faci eco.un tratament nu iei?eu iau duphastone decand am avut prima sangerare plus am facut ceva injectii cu gravibinon si repaos total la pat, inclusiv sexual.incearca sa nu faci nici un fel de efort,sa nu stai in frig si sa nu te stresezi.sanatate multa si sarcina usoara.
  •  
    • 483 mesaje
    16 Feb 2006, 16:39
    0 0
    va ,ultumesc pt mesajele voastre, maine voi face o ecografie, nu doresc sa pierd acest copil, il vreau prea mult pt al pierde si nu am nici durerei de burta, cred ca am fost prea stresata in ultimul timp si suparata. Inca o data, va multumesc.
  •  
    • 483 mesaje
    18 Feb 2006, 12:08
    0 0
    offf, am fost la doctorul ginecolog si i-am explicat ce mi s-a intamplat, am facut o ecografie dar nu e bine deloc.
    Este vorba de sarcina la 7 saptamani care este oprita din evolutie...pur si simplu a fost ca un soc, la cat de mult am dorit acest copil sa se intample asta, acum a mai ramas sa mai fac o ecografie si in functie de ce se va vedea acolo ori mergem in continuare ori se va face intrerupere de sarcina....de ce oare se intampla toate astea si mie?