polipi
-
0 0Nu stiu sigur daca am asa ceva , dar mi-e groaza numai cand ma gandesc . Stiu in mare in ce consta operatia si cred ca o sa lesin acolo daca o sa trebuiasca sa o fac . M-a luat cu lesit si cand mi-am pus o plomba , apoi la asta .
De vreo 2 ani am nasul infundat mai mereu si cand nu e infundat simt ca nu pot respira cum trebuie . Initial credeam ca sunt alergica la praf , oricum stranut de nu ma mai opresc daca inhalez praf , sau mai rau , cenusa . Parintii mei stau la casa si cand scoteau cenusa credeam ca ma sufoc . Cine a mai polipi imi poate spune ce simptome sunt si cum se poate sa nu fie asa dureroasa operatia .....si mai ales groaznica?Am inteles ca se poate cu laser acum .E adevarat? -
Ce vorbesti, operatie groaznica?!!! Dureaza nici 5 minute, linisteste-te. Mie mi-au scos si amigdalele si polipii ulterior. La operatia de polipi mi-a dat cu ceva spray in gat ca mi-a amortit si pana m-am dezmeticit ca ce se intampla polipii mi-au fost afara. Deci nu fa atata caz din nimic! Auzi acolo laser
-
NU TE SPERIA,mie mi-a curs nasul (ca la raceala)si cind am mers la orelist mi-a spus ca din cauza ca am lucrat in mediu acid peste 10 ani mi s-au dezvoltat glandele alea, nu stiu exact, cert este ca tratamentul nu a avut efect si mi s-a facut cauterizare deja de 2 ori, acum a doua oara mi s-a facut si endoscopie inainte, la endo.. nu am simtit nimic, poate medicul avea ustensile mai performante, la cauterizare era mai dureros dar nu am murit, nici macar de groaza, deci curaj si nu mai fi asa timida ca sint lucruri si mai groaznice si tot trebuie sa le facem
-
Sincer nu timiditatea ma impiedica sa merg la doctor ci frica. Asta e sunt fricoasa , recunosc . Sper ca intr-adevar acum se folosesc niste metode mai umane .Ce-i drept atat fratele cat si prietenul meu (care si el nu poate uita durerea aia) au facut operatia acum multi ani , cred ca fratele inainte de '89 . Am citit pe undeva ca polipii nazali pot determina aparitia cearcanelor . Am cearcane permanente de cand eram prin clasa a 3 a . S-a m-ai discutat pe forum problema asta si fetele au spus ca cearcanele permanente sunt de natura genetica si nu pot fi combatute . Credeam pana acum ca si ale mele sunt la fel dar ma uit pe fotografii de cand sunt mica si nu am nimic .La cearcanele permanente formatul fetei e de asa natura , dar atunci nu eram asa . Pe cuvantul meu ca as suporta cu stoicism orice durere daca s-ar mai atenua cearcanele astea . Uneori ma ingrozesc daca ma uit in oglinda , mai ales cand sunt obosita .
-
de fapt ai fost la ORL, stii sigur ca sint polipi, a spus medicul ca trebuie operat? oricum si un control la orlist nu este placut deloc, din contra, este f rau, dar ai doua posibilitati, ori sa stai cu frica si sa nu primesti aer, ori sa mergi la ORL si macar afli despre ce e vorba, este alegerea ta !
sanatate (frica, timiditate, rusine, oricum ii zici tot aminat se cheama)