Logest
-
0 0Iau Logest de 2 ani si cateva luni fara pauza.Intrebarea mea ar fi daca se face pauza sau le opresc in momentul in care ma hotarasc sa fac un bebe?Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsurile voastre.
-
diana,si asta ma interesa foarte mult sa stiu,cu cat timp inainte trebuie sa lasi pastilele ca sa faci un bebe.pana la urma nu m-am lamurit daca se face sau nu pauza.daca zici ca sunt din plante...probabil ca nu,dar cateodata mai am palpitatii la inima si ma doare capul foarte tare si ma gandisem ca de la anticonceptionale e.probabil tot de la un doctor o sa aflu mai sigur.dar sunt 100 de doctori si 100 de pareri.
-
Draga mea, si eu am luat Logest timp de 8 ani. Am facut doua pauze de cateva luni insa medicii mi-au spus ca nu era necesar. Am renuntat la ele din mai multe motive insa de la medicul meu (unul dintre cei mai buni din Bucuresti) am retinut ca daca ai orice umbra de indoiala ca te simti rau din cauza lor mergi si discuta cu medicul din timp. Poate sa ti le schimbe sau sa iti recomande sa intrerupi total administrarea. Sau nu (e posibil sa te simti rau din alte motive). E decizia lui.
Pt un bebe ideal e sa ai intre 6 si 12 luni (si mai mult si mai bine) de cand nu mai iei pilule, din pacate organismului ii trebuie mult timp sa reintre in normal. -
refacerea se produce dupa 3 luni dar medicii spun ca este bine cel putin 6 luni inainte sa faci un bebe(probabil cu cat mai mult cu atat mai bine).vis-a vis de ceea ce simti tu...suferi cumva de migrene? cadaca da, nu tb sa iei nici un fel de pastile...eu am avut probleme cu migrena si totusi logest mi-a facut bine.ideal ar fi insa sa consulti un medic...dar cate capete atatea idei..
bafta
pupicci -
Cum sa fie mai dragelor Logestul din PLATE ?!Ne-ar mai proteja el de sacina?!Ce naiba suntem si noi femei,putem citi prospectul ptr a afla ca este din hormoni obt in laborator,hormoni de 2 tipuri.
Evelor,ma dezamagiti!!!Logestul e din plante o: cand o zbura bunica care bate toba in videoclipul lui Zdob si Zdub