Probleme cu stopu..

•  
    • 412 mesaje
    14 Feb 2006, 16:18
    0 0
    nu stiu dak sa mai discutat...dar eu nu stiu ce sa ma mai fac...cred ca am facut cunostinta cu cascada Niagara cand sunt pe stop..am si nijte dureri ...poate stiti vreun remediu
  •  
    • 1272 mesaje
    14 Feb 2006, 16:48
    0 0
    fuguta la medic! nu vreau sa te sperii, dar poate fi ceva grav!
    poate fi doar o simpla raceala, dar poate fi un fibrom!
    deci, nu ma intelege gresit, dar mai bine sa te duci la medic sa zica ca nu ai nimic grav, decat sa stai acasa, si sa te trezesti cand e prea tarziu!
    i-ti doresc multa sanatate si sa ai grija de tine!
  •  
    • 412 mesaje
    14 Feb 2006, 16:57
    0 0
    am fost la doctor..am avut prima data o anexita..si o hemoragie de vreo 10 zile... am luat 9 luni Diane ...si un ovar tot nu sa tratat... mi`a zis ca am nijte chisturi... can` sunt pe stop... mi se umfla tare un ovar...si am ciclu cu nijte cheaguri mari...si dureri enorme...
  •  
    • 8 mesaje
    14 Feb 2006, 18:33
    0 0
    Creola, si eu am hemoragii foarte mari, cu cheaguri, iar medicul nu mi-a gasit nimic anormal. A spus sa i-au Lutenyl, parca asa se numea si nu o sa mai am hemoragii asa mari. Deocamdata nu am inceput tratamentul pentru ca nu am ajuns la ziua 16, se ia dupa o anumita regula.Poate nici nu-l mai fac, ca de vreo 6 ani am asa singerari mari, atita doar ca e neplacut.Te pup.
  •  
    • 187 mesaje
    15 Feb 2006, 10:14
    0 0
    trebuie sa mergi la medic, si eu am inceput sa am cheaguri de citiva ani, atunci am fost la o consultatie, mi-a spus ca am uter fibromatos dar nu am primit tratament, acum mi s-a depistat intimplator un chist de 5 cm pe ovarul drept, dupa citeva luni de anticonceptionale chistul a crescut la 7cm si uterul la 9 cm, am schimbat medicul si urmez un alt tratament, de aceea ti-am scris astea sa vezi ca din neglijenta mea - trebuia atunci sa merg la un alt ginecolog, nu sa ma limitez la unul, desi este recunoscut ca medic f bun in orasul meu - am ajuns in pragul operatiei
    sanatate si curaj, sa ne scrii despre rezultat !
  •  
    • 412 mesaje
    15 Feb 2006, 10:51
    0 0
    va multumesc mult de incurajari...si cat am sa pot de curand am sa merg la alt ginecolog... sanatate si voua si va doresc tot binele din lume
  •  
    • 80 mesaje
    15 Feb 2006, 10:53
    0 0
    in general cantitatea la ciclu se regleaza cu ajutorul anticonceptionalelor(Nu Diane, care se ia ca tratament si mai mult de 6 luni consecutiv nu ai voie sa le iei).Du-te la doctor sa-ti prescrie pastile si va fi bine....si eu am trecut prin asta si dupa ce m-a injectat cu vitamina K pana nu am mai putut si degeaba...am rezolvat problema cu anticonceptionale.Nu de alta dar pot aparea si alte probleme oadata cu eliminarea la ciclu...iti elimi si 80% din vitamile asimilate in acea luna si...poti ajunge ca ai acderi de calciu frecvent...vb din experienta...nu te speria este ok
    bafta
    pupici