medici ginecologi de elita
-
0 0Dragi eve am si eu o rugaminte:care puteti sa-mi spuneti care este un medic renumit chirurg-ginecolog cu care pot naste?Eu vreau sa fac cezariana.
Va multumesc anticipat... -
draga HANNYBANNY,
la sp. Pantelimon (fost 23 august), am impresia ca este inca directorul spitalului, este cel mai bun ob din Romania (se zicea ca si din Europa)....din pacate nu ii mai retin numele, dar daca imi aduc aminte iti spun...insa trebuie sa iei legatura cu el cat mai curand, fiindca la clinica privata unde mai consulta trebuie sa stabilesti o intalnire cu luni de zile inainte...
pupici,
Glow -
Draga Hannybani,tu trebuie sa-ti cauti cel mai faimos anestezist.Te rog tine cont de sfatul meu!!!!!!!!Si incearca sa nasti intr-o clinica privata.Spitalele noastre sunt infecte si la propriu si la figurat.Cand nasti?Si ce o sa fie?Te "invidiez" si sunt bucuroasa pt.tine.Si eu sunt in tratament pt.a ramane insarcinata.Dar merge mai greu.Astept vesti.
-
Am auzit de clinicile particulare dar sincer nu stiu nici una unde se poate naste.Eu optez pentru spitalul Polizu.La o clinica privata cazarea pe zi se ridica la 800000 lei,iar cum eu fac cezariana ma internez cu cateva zile inainte plus ca dupa nastere mai stau in jur de o saptamana,deci ar trebui sa am vreo 20 mil.
-
Hannybanny,
In primul rand felicitari! Daca te hotarasti sa mergi la Polizu, iti recomand un ob. de elita, Dr. Francois. Este medicul cu care am nascut eu. E de culoare, de origine marocana. Are un suflet mare, mare, cat o paine calda. E bland, gentil, nu ridica tonul, nu injura si isi face meseria cu placere. Respecta femeia si actul nasterii asa cum ar trebui s-o faca orice medic ob.
Cred ca mai nou si-a deschis si un cabinet particular. Oricum, intreaba de el la Polizu - toata lumea il cunoaste si-l iubeste.
Mult noroc!
Angelheart -
Una dintre clinicile private care se ocupa de nasteri este Marie Stops (vis-a-vis de spitalul Bucur). Pretul este cam de 1,000.000 pe zi spitalizare plus costurile operatiei, consultatiilor, medicamentelor, etc. Nu te sfatuiesc sa te duci pentru ca medicii care presteaza servicii pentru aceasta clinica sunt medici permanenti in Bucur (care banuiesc ca stii este una dintre cele mai proaste maternitati din Bucuresti). Oricum, ti-am spus ca sa stii de ce sa te feresti.
Sanatate multa