virus HPV
-
14 Feb 2006, 09:460 0Stie cineva o metoda de tratament pt condilomatoza?Am fost la 2 medici si nici unul nu a reusit sa ma vindece complet!!!Fiecare imi face altceva...primul doctor mi-a tratat condiloamele iar cel de al doilea vrea sa-mi trateze secretia...dar totusi cu acele condiloame ce fac cat timp imi tratez secretia?Nu pot sa le las asa...Ma deprima foarte mult situatia...ca nu stiu ce sa fac...si medicamentele sunt foarte costisitoare
.Am uitat sa precizez...am 19 ani si sunt virgina
A trait cineva acest cosmar?Ma poate ajuta cineva cu o informatie in plus?PLSSSS!!!!! -
14 Feb 2006, 16:24buna! nu te speria nu esti singura...gasete-ti un ginecolog bun si o clinica buna si scoate din buzunar niste banuti sa ti le cauterizezi cu laser...este cea mai buna metoda....pentru ca nu arde doar ce este la suprafata....in acelasi timp incearca sa iei ceva pentru intarirea sistemului imunitar :septilin.imunofort ceva de genul pentru ca totul depinde de cat de dispus e corpul tau sa lupte...insa de retinut:nu face sex neprotejat virusul exista in organism ani de zile fara manifestari ...papanicolau regulat,...si ai multa grija de tine....secretia ti-o tratezi insinte de laser....dar depinde de ce este generata ea...hpv nu deteermina secretii din ce stiu eu...hai fruntea sus...si eu sunt in situatia ta si a trebuit sa ii explic pritenului meu cu care sunt de XXX ani si care este singurul cu care am facut dragoste ca se poate transmite si pe alte cai ...e greu dar nu imposibil...multa bafta...mai vorbim sa imi spui ce ai facut....