IARASI PASTILELE ANTIBEBE ...

•  
    • 49 mesaje
    10 Feb 2006, 10:19
    0 0
    Peste cateva saptamani implinesc 1 an de cand iau anticonceptionale Mercilon.
    Intrebare: trebuie sa fac acea pauza de o luna ? sau mai mult?
    Astept raspunsurile voastre.
    Va pup
  •  
    • 767 mesaje
    10 Feb 2006, 12:35
    0 0
    Draga mea, mergi la medicul care ti le-a recomandat si vorbeste cu el. Iti va pune mai multe intrebari in legatura cu sanatatea ta (fizica si psihica) si iti fa recomanda daca sa faci pauza. Oricum o singura luna nu iti va recomanda! Organismul nu apuca sa reintre in normal intr-o luna.
  •  
    • 1037 mesaje
    10 Feb 2006, 12:51
    0 0
    Nu trebuie sa faci nici o pauza(dar nu lua asta ca fiind ceva obligatoriu).Eu am luat anticonceptionale 8 ani flux continuu si m-am oprit(studiind mai mult am luat decizia finala sa nu mai iau)
  •  
    • 1272 mesaje
    10 Feb 2006, 12:57
    0 0
    anticonceptionalele au multe efecte negative asupra organismului!
    la inceput nu-ti dai seama, dar cu timpul descoperii multe!
    medicul tau poate sa-ti spuna daca e cazul sa faci pauza, daca nu!
    cat se spune ca au aparut mai moderne, dar efectele negative raman! fiecare decide ce e bun sau nu pt el!
  •  
    • 430 mesaje
    10 Feb 2006, 14:42
    0 0
    Dupa toata documentatia mea am ajuns la concluzia ca trebuie sa faci pauza de minim 3 luni spun unele studii, pentru a preveni riscul de a ramane infertila. In timp ce iei anticonceptionale ovarele tale hiberneaza, adica nu lucreaza si nu cred ca e sanatos sa le tii pe tusa ani la rand. 3 luni de pauza ajung ca sa-ti pui organismul la lucru. Oricum decizia este a ta.
  •  
    • 80 mesaje
    19 Feb 2006, 14:25
    0 0
    Buna! Sunt noua in club si as avea si eu o nelamurire!Iau Mycroginon de vreo 5 ani, cu pauze de 5-6 luni.Daca vreau sa am un bebe, cu cat timp inainte trebuie sa le intrerup? Cineva mi-a zis ca cel putin 2 luni. Aveti idee??? Va pup!