SARCINA - Fetelor HELP!!!!

•  
    • 16 mesaje
    9 Feb 2006, 19:44
    0 0
    Vreau cu disperare un bebe si asta cat mai repede. Acum eu fac tot posibilul sa fie asa. Am relatii sexuale neprotejate deja de o sapt. E posibil sa fi ramas deja??? As vrea sa se intample cat mai repede!!!
    Cred ac pt un test de sarcina e prea devreme, sau?

Mersi mult!
  •  
    • 403 mesaje
    9 Feb 2006, 19:51
    0 0
    Tu asa vezi viata mereu in roz?Sa dea Dumnezeu asa sa fie si sa fii insarcinata, nu vreau sa te superi daca sunt prea directa.Eu am 32 ani si am contacte neprotejate de cand ma stiu si............
    nimic.Bebe intarzie sa apara.Trebuie sa faci testul de sarcina dupa cel putin 7 zile de intarziere a menstruatiei.
    Eu iti doresc foarte multa bafta.
  •  
    • 16 mesaje
    9 Feb 2006, 19:53
    0 0
    Stiu ca nu e roz.... si normal ca nu ma supar, dar e o dorinta!!!!
    Mersi mult de sfat!
    Eu imi doresc din suflet un bebe si as vrea sa se intample cat mai repede!!!
  •  
    • 22 mesaje
    9 Feb 2006, 21:11
    0 0
    ina,eu zic sa iti doresti foarte mult sa te rogi lui d-zeu si o sa vezi ca o sa ti se intample
  •  
    • 793 mesaje
    9 Feb 2006, 21:24
    0 0
    Din experienta iti spun, la mine a fost cu ajutorul testelor de ovulatie (pont citit pe eva) si a mers din prima luna (neprotejat)Sa fie asa cum iti doresti tu, un bebe!
  •  
    • 225 mesaje
    10 Feb 2006, 09:11
    0 0
    asa mi s-a intamplat si mie - ma asteptam sa-mi iasa din prima luna si am fost f suparata ca nu mi-a iesit. nu te mai gandi la asta pt ca te vei stresa f tare, vei fi suparata si nu te va mai ajuta la nimic, din contra.

daca vrei sa afli mai multe, intra pe subiectul "pt gravidute si nu numai" - acolo dezbatem diverse in acest sens...
  •  
    • 1272 mesaje
    10 Feb 2006, 10:00
    0 0
    problema este ca bebele nu vine atunci cand ne dorim, ci doar cand vrea el, cand vrea dumnezeu de fapt!
    te inteleg, am trecut si eu prin asa ceva. am rama sdupa 8 luni! eram disperata! am ramas atunci cand ma gandeam mai putin, cand nici nu credeam ca mai raman!
    bafta multa!
  •  
    • 16 mesaje
    10 Feb 2006, 10:26
    0 0
    Mersi mult de sfaturi!!
  •  
    • 734 mesaje
    10 Feb 2006, 12:15
    0 0
    pare ca disperarea te-a cuprins brusc si dintr-o data, chiar inainte sa incerci macar
  •  
    • 767 mesaje
    10 Feb 2006, 12:30
    0 0
    Si eu iti doresc multa bafta. Si cum spuneau si alte eve, ai muuuulta rabdare si sa nu fii dezamagita daca nu "iese" din prima. Eu am 4 prietene care au incercat 2 ani (una dintre ele inca nu a ramas insarcinata) deci nu e chiar atat de frumoasa si roz viata.
  •  
    • 42 mesaje
    20 Feb 2006, 23:15
    0 0
    Ina du-te la farmacie si cere:TEST PENTRU OVULATIE DR.SIGUR.testul costa 88.000 lei,intr-un pachet sant 3 teste adica pentru 3 zile,tu ia 2 cutii pt ca nu stii cand ai ovulatia.deci:inauntru ai un calendar si o foaie cu explicatii.totul incepe cu prima zide ciclu.citeste si fa exact cum scrie.eu am aflat de la dr meu de test si am facut si am ramas din prima luna iar pina atunci am tot luat temperatura bazala si abureli din astea iar ci testul am ramas imediat.e exact ca la un test de sarcina dar nu iei primul Chanel ci oricare altul,la aceeasi ora iar cand iti apar 2 linii inseamna ca ai ovulatie si faci dragoste in ziua in care ti-au aparut cele 2 linii si obligatoriu si a 2-a zi pentru ca normal atunci se rupe ovulul.daca nu ai probleme cu ovulatia sau alte probleme si faci cum scrie nu exista sa nu ramai.de ce nu intrii tot la eva pe 'pt.gravidute si nu numai III'?bafta!