vreau un raspuns va rog

•  
    • 14 mesaje
    7 Feb 2006, 17:19
    0 0
    Buna fetelor
    Spunet-mi si mie se poate sa ramai insarcinata, luand anticonceptionale corespunzator fara sa omiti vreuna?
    Din cate stiu eu, nu.Acum 2 saptamani am avut ciclu si apoi contact sexual(luand pastile bineinteles)dar de o saptamana ma simt ingrozitor de rau, ameteli si stari de rau.Va rog vreau un raspuns
    Sanatate si va pup
  •  
    • 1198 mesaje
    7 Feb 2006, 17:25
    0 0
    Draga mea, starile astea le poti avea si de la anticonceptionale. De cat timp iei anticonceptionalele? Nu ai luat antibiotic? Atunci cand iei antibiotic trebuie un plus de precautie in ceea ce priveste sexul, pt ca nu esti protejata in totalitate. Totodata starea de rau poate sa nu aiba nici o legatura nici cu anticonceptionalele si nici cu faptul ca existe posibilitatea sa fi gravida.

Roxi.
  •  
    • 14 mesaje
    7 Feb 2006, 17:32
    0 0
    nu am luat antibiotice si i-au pastilele de aproape 6 luni , dar nu mi s-a mai intamplat asa ceva pana acum. sunt f speriata.
    multumesc
  •  
    • 1198 mesaje
    7 Feb 2006, 17:39
    0 0
    De ce nu ii faci o vizita medicului de familie? De ex din pataniile mele, mi se mai intampla sa fiu ametita si sa imi fie rau din cauza fierii, mai ales daca ai si un gust amar. Dar cel mai bine ar fi sa iti faci o programare la medicul de familie.

Roxi.
  •  
    • 767 mesaje
    7 Feb 2006, 18:06
    0 0
    Asa e, mergi la medic, dar sa stii ca nici o metoda nu e sigura 100%
  •  
    • 26 mesaje
    7 Feb 2006, 18:18
    0 0
    Asa e nici o metoda de contraceptie nu e sigura 100%.Inainte sa te duci la medic poti sa-ti faci simplul test de sarcina,ca sa scapi de indoieli.Anticonceptionalele pot sa nu-si faca efectul daca esti foarte racita sau daca ai diferite boli,nu stiu exact care(diabet sigur).