fierea
-
7 Feb 2006, 14:580 0dragi prietene,
de putin timp...cam 2 saptamani, am o problema. Ma trezesc dimineata cu gura amara si cu o vaga durere in omoplatul stang, senzatie slaba de greata si nu prea am pofta de mancare.GUSTUL AMAR DIN GURA PERSISTA CA SI UN MIROS URAT DE ALTFEL...Sa fie de la fiere? Daca da ce am si cum se poate trata?
Multumesc anticipat... -
8 Feb 2006, 10:11Parerea mea e sa consulti un medic ...s-ar putea sa nu fie fierea ci lambliaza ....
Lambliaza poate crea senzatia de voma si mirosul urat din gura,lipsa poftei de mancare(lambliaza-acei viermisori)
Dar cel mai bine ar fi sa iti faci un set de analize
Mama mea a avut probleme cu fierea si simptomele erau greata ,mirosul din gura era ca si atunci cand ar fi baut , dar nu si lipsa poftei de manacare. in plus dureri in zona burtii ...Mult succes si sanatate muota -
18 Mar 2006, 13:00ia-ti 3 cutii de redigest capsule ia cite 2 inainte de masa de 3 ori pe zi si nu o sa mai ai nimic . apoi o mica pauza si ia mereu. este fantastic
-
18 Mar 2006, 13:42capoasa, cum poti sa ii recomanzi un medicament, fie el si natural, cand nu stii ce are. Si eu am probleme simiare si nu am asemenea simptome. In primul rand ca ar trebui sa o doara in dreapta si nu in stanga. Simptomatologia este foarte vaga, de aceea e bine sa mai astept cateva zile si apoi sa mearga la un medic, pt inceput la medicul de familie.
Bafta draga mea si tine-ne la curent.