tampoane interne sau absorbante??
-
0 0mc mult...pentru sfat si pupici
-
folosesc tampoanele interne de 7 ani si cu siguranta nu as renunta la ele decat daca mi-ar cauza probleme de sanatate (ceea ce nu s-a intamplat). sunt f. confortabile (nu se simt, nu simti mirosuri neplacute) si nu mi-au cauzat pana acum nici o problema. am citit mai demult ca si femeile de acum 2 000 de ani foloseau ceva asemanator. stiti pe cineva care a avut de suferit in urma folosirii lor? daca da, poate ne dati cateva detalii. multumesc frumos.
-
Nici eu nu asi putea trai fara ele, esti permanent curata.Sunt foarte bune, intradevar majoritatea medicilor sunt sceptici dar din ce punct de vedere....eu am discutat cu un astfel de medic si mi-a explicat. Sunt persoane care uita sau neglijaza sa-l mai schimbe si se stringe acolo...singele si dupa 8 ore el se descompune generind altceva.Mai exista si cazuri cind hemoragia este mai mare si singele inunda alte zone marind si mai mult hemoragia.Important este doar sa nu uitati de ele.
-
e adevarat ca tampoanele interne au provocat acum ceva ani SINDROMUL SOCULUI TOXIC (zice si pe instructiunile de folosire), dar asta din cauza ca producatorii au incercat sa foloseasca o fibra sintetica cu putere de absorbtie mai mare. Acum problema este remediata de mult.
Ideal ar fi sa alternezi in timpul menstrei ambele tipuri.