tampoane interne sau absorbante??

•  
    • 7 mesaje
    6 Feb 2006, 23:13
    0 0
    mc mult...pentru sfat si pupici
  •  
    • 110 mesaje
    7 Feb 2006, 09:04
    0 0
    ABSORBANTE! orice ginecolog pe la care am trecut m-a certat ca folosesc tampoane interne.
  •  
    • 1 mesaje
    11 Feb 2006, 06:08
    0 0
    folosesc tampoanele interne de 7 ani si cu siguranta nu as renunta la ele decat daca mi-ar cauza probleme de sanatate (ceea ce nu s-a intamplat). sunt f. confortabile (nu se simt, nu simti mirosuri neplacute) si nu mi-au cauzat pana acum nici o problema. am citit mai demult ca si femeile de acum 2 000 de ani foloseau ceva asemanator. stiti pe cineva care a avut de suferit in urma folosirii lor? daca da, poate ne dati cateva detalii. multumesc frumos.
  •  
    • 562 mesaje
    11 Feb 2006, 15:54
    0 0
    Nici eu nu asi putea trai fara ele, esti permanent curata.Sunt foarte bune, intradevar majoritatea medicilor sunt sceptici dar din ce punct de vedere....eu am discutat cu un astfel de medic si mi-a explicat. Sunt persoane care uita sau neglijaza sa-l mai schimbe si se stringe acolo...singele si dupa 8 ore el se descompune generind altceva.Mai exista si cazuri cind hemoragia este mai mare si singele inunda alte zone marind si mai mult hemoragia.Important este doar sa nu uitati de ele.
  •  
    • 151 mesaje
    11 Feb 2006, 17:00
    0 0
    TAMPOANE interne!!!! Nici nu se compara!
  •  
    • 1555 mesaje
    12 Feb 2006, 02:53
    0 0
    desi am auzit ca nu sunt indicate, interne, de departe ...
  •  
    • 92 mesaje
    12 Feb 2006, 08:39
    0 0
    Buna eu folosesc si tampoane interne si externe. Recunosc ca cele interne mi se par mai igenice, dar pentru ca eu am putin nici cale externe nu ma supara. Eu cred ca alegerea o vei face singura dupa ce vei incerca ambele variante
  •  
    • 195 mesaje
    12 Feb 2006, 19:15
    0 0
    Sa nu uitam ca tampoanele interne au fost "inventate" de o doamna doctor ginecolog ! Eu le folosesc de mult timp si ma simt f bine !
    Dar fiecare stie mai bine ce i se potriveste !
  •  
    • 49 mesaje
    13 Feb 2006, 09:36
    0 0
    e adevarat ca tampoanele interne au provocat acum ceva ani SINDROMUL SOCULUI TOXIC (zice si pe instructiunile de folosire), dar asta din cauza ca producatorii au incercat sa foloseasca o fibra sintetica cu putere de absorbtie mai mare. Acum problema este remediata de mult.
    Ideal ar fi sa alternezi in timpul menstrei ambele tipuri.
  •  
    • 3 mesaje
    13 Feb 2006, 11:16
    0 0
    bineinteles tampoane interne mai precis ob si bella.sunt nemaipomenite n-as putea trai fara ele te protejeaza din orice parte privesti lucrurile:confort discretie sanatate