CAUTERIZAREA

•  
    • 6 mesaje
    6 Feb 2006, 22:03
    0 0
    CE SE INTAMPLA? CE SIMTI ? TE DOARE? TREBUIE REPAUS DE O ZI? TOT CE SE POATE SPUNE DESPRE EA!!!!
  •  
    • 2198 mesaje
    7 Feb 2006, 10:10
    0 0
    Daca te uiti putin in urma ai sa gasesti pagini intrregi despre cauterizari si colposcopii .
    Cauterizarea se face cu anestezie lkocala si nu prea doare ..SEnzatia este cam de durere menstruala..E suportabil , stai linistita.
    Nu necesita internare , poate doar sa nu faci cine stie ce eforturi in ziua respectiva .Vei face pauza de sex , tampoane interne si bai fierbinti cam o luna , iar in primele 2 saptamani vei merge la pansamente interne la acelasi medic .
    Te pup si sanatate .
  •  
    • 187 mesaje
    7 Feb 2006, 11:12
    0 0
    si eu am avut o rana pe col, aveam 22 ani, mi s-a facut cauterizare, este asa cum a fost descris mai sus, a-si mai adauga ca in timpul cauterizarii se simte miros de ars, este normal sa nu te sperii, sa stai cit mai relaxata, crede-ma se poate, sa nu te misti, nu este dureros, altceva a-si mai putea spune ca in ziua cind se face cauterizarea o sa curga un lichid transparent, eu am avut destul de mult, si tot mirosea a ars, dar mi-au spus ca e normal
    nu necesita spitalizare, eventual la cabinetul unde mergi poti ramine culcata citeva ore
    mie mi-au spus ca-mi face cauterizarea imediat dupa ciclu, in mod sigur ca te-a informat si pe tine medicul
    sanatate iti doresc, curaj, si sa ne scrii cum te-ai descurcat
  •  
    • 367 mesaje
    7 Feb 2006, 11:39
    0 0
    eu iti recomand sa faci rezectie ,e mai eficienta si iti da posibilitatea sa faci o analiza la ceea ce scoti deacolo,se face cu anestezie generala,deci nu simti nimic,te trezesti fara nici unfel de disconfort.
    multa sanatate