tratament homeopat cu injectii?!...
-
6 Feb 2006, 16:590 0am nevoie, va rog, de un sfat...
din cauza unor probleme destul de serioase de sanatate pe care nu le pot trata "clasic", am mers de curand la homeopat.
mi s-a luat sange si un fir de par, am raspuns la un chestionar foarte lung etc.
mi-au dat o gramada de tubulete cu "granule" care trebuie luate dupa o schema care mi se pare ingrozitor de complicata...
pana aici nimic neaparat neobisnuit (desi luatul de sange si firul de par mi s-au parut a fi mai mult manevre de ... marketing)
problema mea este ca mi s-a dat sa fac si niste injectii subcutanate (in interiorul antebratelor...), cate 2 saptamanal "pentru intarirea imunitatii".
mie, pe langa faptul ca nu-mi plac deloc injectiile (era sa mi se faca rau acolo...) mi se pare un tratament cam... ciudat.
ati mai auzit vreodata de un astfel de tratament homeopat?
multumesc! -
6 Feb 2006, 17:34buna,si eu amfost la un medic homeopat si mi-a dat doar doua tubulete.din cate stiu in tratamentul homeopat nu se face injectii.Esti din bucuresti?te poti uita si pe site www.doctordragomir.ro
-
7 Feb 2006, 07:38Mie nu mise pare ciudat ca ti-au facut injectii, chiar daca e medicina homeopata nu pot avea si ei injectii? Sunt tot felul de solutii si extracte din plante care sunt chiar mai puternice decat solutiile din medicina alopata....deci eu zic ca e in regula
-
7 Feb 2006, 09:46e vorba de un doctor recomandat... deci, in principiu, nu mi-as pune problema ca nu am incredere... dar mi s-a parut tare ciudat....
-
7 Feb 2006, 10:04intradevar, pare putin ciudat, dar probabil ca de fapt, combina mai multe metode de tratament.Oricum e bine sa sti ca daca nu ai incredere in medic sau tratamentul pe care ti l-a dat e mai bine sa nu il urmezi, pentru ca nu isi va face efectul, lucru demonstrat mereu , atit in medicina alopata cit si in medicina complementara.
Referitor la probleme de sanatate ce nu se pot trata alopat, exista multe metode complementare care pot ajuta in multe cazuri.Sunt terapeut si, functie de localitatea de domiciliu , te pot ajuta.Cauta-ma pe adresa de e-mail.Te astept.Sanatate!