ameteli
-
4 Feb 2006, 16:220 0Buna fetelor.
la inceputul saptamanii , luni , am avut ceva probleme cu stomacul( eu cred ca din cauza ca am mancat ceva care nu mi-a priit) si am vomat.De atunci si pana astazi nu ma simt bine deloc , adica ametesc si ma simt fara putere si nu stiu de ce.se poate sa fie de la anticoncetionale(YASMIN)dar le i-au de 5 luni si sa fi ramas insrcinata nu cred pt ca nu am omis nici o pastila.Va rog vreau un raspuns.Va pup , sanatate -
4 Feb 2006, 16:31eu cred ca ai mai degraba o indigestie!
bea mult ceai e musetel, sau in orice caz bea mult ceai si incearca sa mananci fructe sau legume proaspete! de asemenea paine prajita, ceva usor pentru stomac!
nu cred ca esti insarcinata, din moment ce ai respectat anticonceptionalele, le-ai luat corspunzator!
atentie insa, atunci cand vomiti, acestea sunt eliminate!!! deci, nu mai au efect! -
4 Feb 2006, 17:45Pastila am luat-o duminica sera la ora stabilita de mine 21.00 dupa care am avut contac sexual. Mie mi-a fost rau a doua zi, luni, si am vomat seara.Dupa aceea am luat pastila la ora stabilita 21.00. Nu e nici o problema, nu?
multumesc -
4 Feb 2006, 18:39eu cred ca e o.k cu anticonceptionalele!
nu trebuie sa-ti faci griji!
poate ai "contactat" o mica raceala, din cauza anotimpului, iar asta te face sa te simti ametita, fara putere!
incearca sa bei multe lichide, mananca multe fructe, deoarece contin vitamine si te intaresc,supe..
nu-ti fa prea multe griji, si asta poate sa-ti cauzeze starea pe care o ai!oricum simtomele de sarcina, daca ar fi, doamne fereste, nu apar imediat dupa contactul sexual!
multa sanatate!