cearcane

•  
    • 867 mesaje
    4 Feb 2006, 09:50
    0 0
    De la un timp ma confrunt cu aceasta problema. recunosc ca de dormit dorm dar am un somn foarte agitat si nu ma odihnsc cum trebuie. care ar fi remediul pentru cearcanele astea atat de urate?
  •  
    • 1051 mesaje
    4 Feb 2006, 18:55
    0 0
    In general se spune ca cine are cearcane are probleme cu rinichii, la mine cearcanele sunt genetice (si mama le are).Eu folosesc cremele pt. ochi anticearcan. N-ar strica totusi sa rezolvi intii problema somnului agitat si chiar sa vezi cum stai cu rinichii. Eu zic sa mergi la medicul de familie sa vezi ce spune.
  •  
    • 1051 mesaje
    4 Feb 2006, 19:06
    0 0
    ..scuze...am citit printre rinduri...eu trebe sa merg la doctor sa-mi dea ochelari deci la tine cearcanele sunt de la somnul agitat, sper sa nu rizi dar mai demult se recomanda sa pui niste lingurite de metal pe ochi, ele fiind reci ajuta la cearcane...poate si compresele cu apa rece ajuta
  •  
    • 867 mesaje
    4 Feb 2006, 19:39
    0 0
    eu sunt convinsa ca sunt de la somnul agitat. daca erau pe fond genetic sa zic le aveam de mai demult dar nu e cazul. cu somnul nu prea am cum sa o rezolv sunt plecata din tara de patru luni si asa dorm de atunci. o sa incerc cu comprese reci si poate cu musetel ca parca asa am mai auzit. Multumesc
  •  
    • 9 mesaje
    20 Apr 2006, 11:45
    0 0
    incercati cu ceai de albastrele(puneti comprese caldute si stati cam un sfert de ora cu ele).
  •  
    • 601 mesaje
    20 Apr 2006, 13:08
    0 0
    Draga Metz, spune-mi te rog, ce creme anticearcan au avut rezultate bune? Si eu am cearcane congenitale care se accentueaza ingrozitor la oboseala sau stres.
  •  
    • 1051 mesaje
    20 Apr 2006, 14:23
    0 0
    eu am folosit mult timp crema de ochi Contur Regard de la L'oreal, la mine doar asta a avut rezultate vizibile.
    din pacate nu am mai vazut-o ...cred ca nu o mai fabrica.
    acum folosesc decontract'rides tot de la l'oreal si vad ca are efecte si asupra cercanelor...ma cam feresc sa recomand creme, pt. ca am observat ca efectele difera de la o persoana la alta.

chestia cu albastrelele e adevarata!