dureri de cap!!!
-
4 Feb 2006, 07:540 0Buna Evelor, ma poate ajuta careva cu un sfat, d eceva timp la intervale mai rare sa spunem 1 data la 2 sapt am probleme cu durerile de cap si cu stari de greata insotite de varsaturi, asta numai 1 zi ca dupa numai am nici un fel de problema!!! Daca stiti ceva astept un raspuns. Va pupacesc pe toate.
-
4 Feb 2006, 10:29eu te sfatuiesc din suflet sa consulti un medic! durerile de cap se datoreaza multor cauze, dar daca spui ca sunt insotite de stari de greata si voma, atunci poate fi ceva biliar, hepatic!
nu te neglija si du-te la medic! este bine sa faci niste analize! -
4 Feb 2006, 11:21eu am astfel de probleme dar stiu ca sufar de rino-sinuzita purulenta febrila insotita de intoleranta digestiva.mai pe scurt dureri groaznice de cap , febra si varsaturi.eu zic sa mergi urgent la dr. e bine sa tratezi din timp , indiferent ce ar fi.cand m-am captusit eu cu asa ceva eram o pustoaica teribilista, rebela si afurisita si nu am bagat in seama durerile, iar acum ma dau cu capul de pereti ca-i prea tarziu sa mai scap de ea.daca aveam minte atunci ce bine era...
-
4 Feb 2006, 13:44Mercic mult pt raspunsuri, sunteti dulci, o sa urmez sfatul vostru si o sa merg la doctor s avd ce se intampla!!
Va pup!!! SANATATE MAXIMA VA DORESC!!!