despre o ciuperca

•  
    • 151 mesaje
    3 Feb 2006, 18:31
    0 0
    nici nu stiu cum sa va spun,am o ciuperca in zona anala care-mi produce mancarimi ingrozitoare.merg foarte des la sauna,ma gadesc ca de acolo am colectat-o.fiind in zona respectiva,unde ar trebui sa merg ,la ginecolog sau la dermatolog?scuzati intrebarea prosteasca...si daca ati patit vreuna dintre voi ceva de genul asta ,care ar fi remediul?
    va multumesc mult si astept raspunsul vostru
    cu simpatie pentru toate fetele de pe forum
  •  
    • 1272 mesaje
    3 Feb 2006, 18:55
    0 0
    eu am patit! am luat de la o psicina!
    nu este ceva grav! am fost la ginecolog si mi-a dat, ca niste supozitoare care sa la introduc vaginal si inca o crema! am scapat in 3 zile si nu am mai avut nici pana azi! acum 4 ani s-a intampalt!
    du-te la ginecolog si o sa-ti prescrie o reteta!
    multa sanatate
  •  
    • 151 mesaje
    3 Feb 2006, 19:05
    0 0
    multumesc mult,angelik
    eu o am de ceva timp ,numai ca am neglijat problema ,numai ca acum mancarimile au devenit insuportabile.
    oricum trebuie sa merg la un control,problema fiind in zona anala si nu vaginala.
    multumesc mult
  •  
    • 1272 mesaje
    3 Feb 2006, 20:43
    0 0
    chiar daca problema este in zona anala, trebuie sa mergi la medicul ginecolog!
    pe mine m-a controlat, chiar si anal, cand i-am spus de ciuperca, pentru ca stia ca se poate "colecta" si anal!
    sunt cazuri cand apara intre degetele de la picioare, sau alte portiuni ale corpului, atunci problema o rezolva dermatologul!
    multa sanatate si nu te neglija!