poate ma puteti sfatui...

•  
    • 2 mesaje
    3 Feb 2006, 08:36
    0 0
    fetelor,as dori sa ma lamuriti intr o anumita problema...sunt disperata..
    ieri am avut un contact sexual neprotejat(iau anticonceptionale de 1 luna jum)si azi m am trezit cu o usturime ingrozitoare jos...e ca si cum as fi racit la burta...nu stiu ce sa fac..pe mama daca as intreba o,dar sigur nu sti ce sa mi raspunda..la medicul ginecolog nu pot sa merg...si singura solutie a ramas sa mi raspundeti voi...ce as putea sa fac..?sa iau neoxazol...sau sa astept pana luni cand voi merge la cabinet... va multumesc anticipat
  •  
    • 1272 mesaje
    3 Feb 2006, 09:52
    0 0
    daca se manifesta ca o raceala, poti face bai de sezut fierbinti cu sare!
    oricum trebuie sa mergi la medic! sa nu fie o vaginita! oricum nu este nimic grav si se vindeca!
    multa sanatate
  •  
    • 2 mesaje
    3 Feb 2006, 12:17
    0 0
    multumesc mult ptr raspuns...m am mai linistit...crezi ca ar fi bine sa iau neoxazol...?pana acum n am facut nimic...si parca mi a mai trecut...
  •  
    • 1272 mesaje
    3 Feb 2006, 12:54
    0 0
    eu zic sa mai astepti! eu, cel putin nu sunt adepta medicamentelor luate fara o recomandare medicala! au atatea reactii adverse! oricum, mi-e mi s-a intamplat! nu am avut timp sa meg la medic, dar in schimb m-am dus intr-o farmacie si poti vorbi cu farmacita! ea poate sa-ti recomande!
    mi-a recomandat neoxazol, deoarece este luat pentru infectii cu spectrul larg. oral, in infectii urinare initial 4 comprimate (2000 mg), apoi cate 2 comprimate (1000 mg) la 6 ore
    multa sanatate!