clamidia /papiloma
-
3 Feb 2006, 07:550 0mi/am facut analize in urma unor negi aparuti pe penisul prietenului meu...
la nalize mi/a iesit clamidia in sange nu si in secretie si de asemenea papiloma.
eu am nascut, probleme genitale nu am avut. Avand un sungur medic si mergand in permanenta la controale de rutina, acesta mi/a ziws ca nu/si aduce aminte cand sa fi avut eu clamidia, mentionez ca odata tratata aceasta ramane doar in sange.Dupa rezultaele analizelor, medicul mi/a ziws ca pot sa/mi vad de viata in continuare si sa mai fac un copil, problema este ca noi nu mi putem continua asa, prietenului meu ii apar negii dupa fiecare contact sexual pe care il avem...apoi ii dispar...iar ii apar....deci...ma poate cineva lamuri? -
3 Feb 2006, 10:40Sunteti infectati cu HPV - tipul care da papiloame ...Singura solutie este arderea lor .TRebuie sa mearga si el la medic , iar acesta ii va da tratamentul potrivit.
-
3 Feb 2006, 13:44Cu HPV nu este de glumit.Mergeti amandoi la medic ,urmati un tratament si faceti cauterizare.este cel mai sigur!
Sanatate maxima. -
3 Feb 2006, 23:02multumesc mult pentru raspuns, cred ca ar trebui de fapt sa schimb medicul...care ma trimite repede acasa sa mai fac un copil....
-
3 Feb 2006, 23:10MULTUMESC MULT DE TOT, DCT MI/A ZIS CA NU E NEVOIE..DAR RELATIA NOASTRA CAM SCARTAIE DIN CAUZA PROBLEMEI