BOALA CROHN

•  
    • 72 mesaje
    2 Feb 2006, 23:00
    0 0
    daca mai e cineva cu asta , am gasit posibile tratamente
  •  
    • 635 mesaje
    3 Feb 2006, 08:07
    0 0
    Sotul meu este diagnosticat cu boala lui Crohn, ileita terminala. Daca ai ceva informatii noi te rog sa imi povestesti.
  •  
    • 72 mesaje
    3 Feb 2006, 09:24
    0 0
    am aflat si eu ca am de vreo 2 luni. de atunci am tot cautat pe net si am gasit mai multe chestii, mai multe posibile tratamente. intr-o prima faza m-am uitat pe site-urile romanesti si cam toate is porcarii, erau parca vreo 2 diete pe undeva dupa care m-am ghidat intr-o prima faza dar nu sunt bune. in schimb am gasit f multe lucruri pe site-rile americane ca pana la urma acolo sunt cei mai multi cu bc si e si medicina ce mai dezvoltata.
    sunt multe lucruri, eu mi-am notat din siteurile care mi-au atras atentia. sunt multe. le-am strans in 2 luni . daca ai id pe yahoo ti le trimit pe toate si sa vb ,concluzii...
    oricum e vindecabila...ca nue chiar cancer, nici departe oricum dar s-au vindecat destui deci mai sunt sanse
  •  
    • 635 mesaje
    3 Feb 2006, 10:44
    1 0
    da, chorn nu e nici pe departe ca si cancerul. din cartile de medicina am inteles un lucru: in mod normal nu afecteaza durata vietii numa caliatea ei.

unii bolnavi se comporta mai bine la medictie altii mai rau. sotul meu a fost acum un an diagnosticat cu aceasta boala.
    am fost groaznic de speriata si lafel am cautat peste tot tratamente si cure.
    inca primesc newsletteruri de la site-uri de cercetare a bolii.

stiu destul de multe si eu dar in ultima vreme nu am mai cercetat atat.
    mai tin legatura cu un baiat din constanta care are diagnosticul de mai multa vreme.

daca vrei, am id de messenger pe yahoo, msn, icq si aim. am sa iti trimit pe mailul de la eva id-ul meu de yahoo deocamadata, daca e mai comod pe alt canal sa imi zici.