sunt nelamurita
-
0 0Buna ziua,
Am si eu problema:
Am avut un prieten care s-a despartit de mine pentru ca el crede ca l-am inselat. Nu este din Bucuresti, locuieste la camin si anu trecut am dormit si eu in jur de 2 zile pe saptamana (din noiembrie pana la sfarsitul lunii decembrie) la camin, impreuna. Pe 20 decembrie a plecat acasa iar pe 27 m-am dus in vizita la el si am ramas pana pe 9 ianuarie. Pe 28 sau 29 decembrie, nu imi aduc aminte data exacta, am facut sex neprotejat iar urmatoarea data cand am facut sex a fost pe 4-5 ianuarie - cand mi s-a terminat menstruatia la doua zile. Ieri mi-a spus ca in jur de 18-19 ianuarie i-a aparut ceva pe penis, a fost la control si i-a spus ca este o ciuperca si a luat-o prin transmitere sexuala, adica de la mine si care la randu meu am luat de la alt baiat, ca nu se poate sa fi fost din alta parte pentru ca doctorul l-a asigurat ca se i-a numai prin transmitere sexuala.
Astazi nu am putut sa-mi fac un control sa vad daca chiar am ceva pentru ca abia mi-a venit ciclul si stiu ca trebuie sa ma duc dupa 5 zile de cand imi trece.
Sunt intr-un stres continu si as dori macar un raspuns partial pana imi fac analizele: daca chiar as avea ceva nu ar trebui sa se manifeste in vre-un fel, niste simptome? Trebuie neaparat sa fac sex cu alta persoana infectata ca sa i-au si eu, nu se poate sa fi luat de la camin? Iar daca n-as avea nimic cum sa se infecteze de la mine? E posibil prin sex anal neprotejat (ultima oara fiind pe 16 decembrie, cu cateva zile inante sa plece el acasa)?Daca s-a infectat pentru ca am facut sex anal neprotejat de ce nu s-a mai intamplat pana acum sa se infecteze?
Sper sa intelegeti ce am scris si sper sa puteti raspunde la intrebari.
Va multumesc. -
nu stiu ce sa-ti spun! mi s-a inatamplat sa iau o ciuperca, dar asta se ia de exemplu intr-o piscina, baie..! nu neaparat sexual! se vindeca imediat! doctorul mi-a dat crema si ceva ca ovule de introdus! in 5 zile am scapat!
sotul meu nu a luat aceasta ciuperca, dar preventiv a folosit si el aceeasi crema cateva zile!
simptome.. nu am avut, doar o scurgere genitala mai abundenta!
dar, de ce nu pune el ipoteza sa fii luat ciuperca singur din camin, la dus, in baie, pe maini(poti sa atingi cu mana un loc infectat, sa nu te speli imediat, si poti sa te infectezi), toaletele din camin!
poate este un pretext pentru el!!!!
el ar trebui sa fie intelegator! se poate intampla oricui! eu am intotdeauna mare grija de igiena personala, nu am avut contact cu alti barbati, dar am luat o ciuperca cand am fost in concediu cu sotul meu!!!
i-ti doresc multa sanatate! nu ai de ce sa-ti faci griji! se vindeca in cateva zile! -
Daca te iubea nu reactiona asa...Acum vreo cativa ani, eram la inceputul unei relatii si s-a intamplat ca trebuia sa ma angajez la McDonald's si aveam nevoie de analizele de sange.Am fost cu fostul sa-mi fac analizele si surpriza, mi-au spus ca am sifilis...am crezut ca mor in acel moment...i-am spus ca n-am fost cu nimeni altcineva de mult timp si era imposibil si desi i-a fost greu m-a crezut si nu m-a parasit, ca apoi sa mergem in alte 3 locuri si sa descoperim ca nu aveam nimic de fapt...dar totusi el putea sa se supere, sa-mi spuna ca l-am inselat si cine mai stie ce...deci nu a rectionat corect...poate nu te-a iubit suficient...tu tosusi du-te si fa-ti analizele in 2 locuri diferite, sa nu ai aceeasi surpriza pe care am avut-o si eu.