Adenopatie

•  
    • 1094 mesaje
    2 Feb 2006, 18:16
    0 0
    A mai avut cineva? stiti care e cauza? Am mai avut acum vreo 2 ani si atunci am fost la medic dar nu mi au dat nici o explicatie. azi dim m am trezit cu un nodul dureros sub brat si ma doare toata mana. Aveti idee ce sa iau de la farmacie? mercic
  •  
    • 1272 mesaje
    2 Feb 2006, 20:52
    0 0
    cunosc cateva persoane care au avut si au rezolvat cu antibiotic: doxixilina.
    din suflet, te sfatuiesc sa nu iei nimic, pana nu consulti un medic!
    trebuie neaparat facute analize de sange, ecografie!
    multa sanatate!
  •  
    • 2198 mesaje
    3 Feb 2006, 10:37
    0 0
    Ah , cand am vazut subiectul tau mi-am adus aminte de cateva zile teribile pe care le-am avut acum ceva timp ...
    Am observat in ganglion inflamat in zona inghinala ...M-am dus la un medic ..care dupa ce m-a consultat...a zis ca nu prea stie sigur ce am ..dar sa-mi fac testele de sifilis si HIV ...
    Va dati seama cam cat de ingrozita am fost...Pana cand am avut rezultatele n-am mancat , n-am dormit...ERam disperata..
    Binenteles ca ele au fost negative ...
    Am fost apoi la inca un medic - de data asta la o clinica privata - care mi-a spus ca respectivul ganglion este foarte , foarte putin inflamat si este dela epilarea cu ceara ..
    Stiu ca n-are legatura cu problema ta ..dar termenul "adenopatie"mi-a trezit amintiri..
  •  
    • 1094 mesaje
    3 Feb 2006, 13:15
    0 0
    Mi am facut anul trecut pt aceeasi problema toate analizele, si ecografie. aseara mi am luat Doxiciclina. Ma enerveaza ca nu stiu care e cauza...