Laparoscopie
-
5 1Stie cineva cat timp dureaza recuperare dupa laparoscopie?
-
EU AM 2 LAPAROSCOPII LA ACTIV, AMANDOUA PENTRU DESFUNDAREA TROMPELOR LA DISTANTA DE 1 AN DE ZILE INTRE ELE,ULTIMA A FOST IN IULIE 2005,VINERI M-AM OPERAT SI SAMBATA AM FOST ACASA ADICA A II A ZI.ACUMA CE ITI POT SPUNE CA DEPINDE SI DE DOCTOR PENTRU CA EU LE-AM FACUT LA SPITALE SI DOCTORI DIFERITI SI A FOST MARE DIFERENTA.DAR PRACTIC PE PICIOARE TE PUI IN 2-3 ZILE(ACUMA DEPINDE DE FIECARE),CERT ESTE CA PENTRU MINE CEL PUTIN AU FOST FOARTE USOARE.
ITI DORESC SUCCES SI FII TARE CA NU ESTE DELOC GREU, DACA TE DUCI CU INIMA INDOITA.................?????? -
DUPA SPUSELE LOR DA,DAR AVAND IN VEDERE ANTECEDENTELE MELE IN PRIVINTA RACELILOR(ANEXITELOR) NU SE STIE DACA VOR STA ASA.....
PRIMA DATA AM FOST OPERATA LA GIULESTI, SI DIN CATE AM INTELES EU MAI TARZIU, AR FI TREBUIT SA IMI PRESCRIE NISTE ANTIBIOTICE DUPA OPERATIE PENTRU A SE ELIMINA INFECTIA SI NU MI-AU DAT DREPT PT.CARE SAU INFUNDAT IAR.
DACA AI ALTE NELAMURIRI TE ROG SA-MI DAI UN EMAIL PE VIOCRIS@EVA.RO -
Buna.
Am dat o cautare pe net si am gasit mesajul tau, care are deja o vechime mai mare de 2 ani. Sper insa sa vezi mesajul meu.
Am o problema similara cu cea pe care ai avut-o si tu, adica am un chist renal rinichi stang. A divenit deja f. mare, adica are cca 9 cm. Nu ma deranjeaza f. tare (rareori simt o jena/presiune in zona), iar in rest analizele imi ies bune. Il monitorizez ecografic la 6 luni.
Medicul de familie m-a sfatuit sa ma operez, desi urologul pe care l-am consultat mi-a zis sa-l las in pace. Pe mine insa ma preocupa pentru ca este clar ca nu s-a oprit in crestere, deci va evolua in continuare.
Desigur ca mi-ar placea ca interventia sa fie cat mai putin invaziva, adica sa fie laparoscopica (din cate am inteles eu retroperitoneala)
Ai putea, te rog, sa-mi impartasesti din experienta ta?
Unde si cine te-a operat? Cum ai evoluat dupa operatie? Cat de mare a fost chistul tau?
Te rog sa adaugi orice alta informatie pe care ai fi vrut s-o stii daca ai fi fost inainte de operatie.
Iti multumesc anticipat pentru un raspuns prompt.
Ana