Ovar marit

•  
    • 22 mesaje
    31 Ian 2006, 15:49
    0 0
    Buna evelor,
    Am si eu o intrebare la voi.Tocmai am inceput niste investigatii la medic deoarece au trecut 8 luni si bebele intarzie sa apara.La o ecografie trasvaginala mi-a spus ca ovarul stang este destul de marit si ca poate fi ovar polichistic.M-a intrebat daca am probleme cu pilozitatea, etc iar in final cand a terminat consultatia mi-a spus ca a exlus aceasta posibilitate de ovare polichistice..insa m-a lasat in ceata.Nu mai mi-a zis nimic..a zis ca totul este bine.
    Acum eu nu stiu ce sa cred. Ce poate insemna faptul ca ovarul este marit?
    Astept si eu raspunsurile voaste.
    Va pup. Eliza
  •  
    • 22 mesaje
    31 Ian 2006, 16:42
    0 0
    Chiar nu stie nimeni ce poate fi?
    Sunt foarte ingrijorata...
  •  
    • 1022 mesaje
    31 Ian 2006, 18:52
    0 0
    Poate fi hormonal, eu am luat ca tratament anticonceptionale 3 luni si s-a rezolvat.
  •  
    • 430 mesaje
    1 Feb 2006, 08:43
    0 0
    Da un search pe sanatate, cauta topicul "Ginecologie Tratamente naturiste", poate gasesti acolo ceva care sa te ajute in problema cu ovarele. Ovarele polichistice duc la fertilitate scazuta.
  •  
    Tey
    • 454 mesaje
    1 Feb 2006, 17:21
    1 0
    La mine a fost marit ovarul de la o infectie vag. netratata de care nu stiam ptr ca nu ma deranja.Am luat zanocin,Augumenti(ca ma durea) si Voltaren(supozitoare).Dar astea la sfatul medicului meu.
    M-am fc bine rpd dupa trat.
    Multa sanatate si mergi la un medic care sa iti explice.
    Nu-i inteleg de ce s-au fc medici dc ne lasa nelamurite dupa ce mergem la ei ca avem probl.(si le mai dam si bani)
    Multa sanatate!
  •  
    • 26 mesaje
    1 Feb 2006, 18:43
    4 0
    si eu am un ovar mai mare dar doctorita m-a asigurat ca nu e nici o problema si oricum nu are nici o treaba cu sarcina . nu e o cauza sa nu poti ramane insarcinata