"tarife" pentru nastere

•  
    • 1022 mesaje
    31 Ian 2006, 14:52
    0 0
    Pareri....despre nasterea "gratuita"
    Cat cotizam la medici.
  •  
    • 1051 mesaje
    31 Ian 2006, 15:17
    0 0
    dupa un stagiu de "cotizare" de 9 luni la el la cabinet am mai dat doar 150 euro pt. cezariana...plus la anestezist 50 euro
  •  
    • 1272 mesaje
    31 Ian 2006, 15:30
    0 0
    eu, cand citesc despre asa ceva i-mi vine sa plang!!!!!!!!
    cum este posibil asa ceva? acesta fiind unul din motivele care m-a facut sa plec din tara!
    in tarile u.e, nu platesti nimic! doamne, daca te-ai duce cu mita la un medic te-ar da afara pe usa!!
    platesti asigurarea medicala, pe care ti-o opreste din salariu(cum e si in romania), sau daca nu ai servici, esti pe asigurarea sotului! te duci la medic de cat cu aceasta asigurarea! nu platetsi nimic! la nastere, nici nu se pune problema!!
    ce face cineva care nu are bani? poate are nu stiu cati copii acasa, in loc sa se preocupe ce sa le dea de mancare la copii, trebuie sa se preocupe sa stranga bani pt medici!!!!!
    este jalnic!!
  •  
    • 1051 mesaje
    31 Ian 2006, 16:02
    0 0
    din pacate si in spital se poarta urit cu tine..si la asistente trebe sa le dai de cite ori se schimba tura, de mult ori le dai si nu ta baga nici asa in seama...am fost cu copilu in spital si o zi intreaga nu a venit nici un doctor sa-l vada, el urla saracu de durere iar cind am cerut sa vina un doctor au zis ca ele au tratamentul in fisa ce mai vreau...eram disperata si am facut gura si abia seara la 8 a veni o doctorita sa-l vada ...din pacate am ajuns si eu la o stare de greata fata de tot ce e in tara asta
  •  
    • 1022 mesaje
    31 Ian 2006, 18:22
    0 0
    asa e!nu iti cere nimeni dar se asteapta, fiecare dupa buget.
    daca nu dai..nu iti vine medicul cu care vrei sa nasti....si la noi mai e si taxa de spital oficiala care o platesti ca accepta medicul de garda sa vina medicul tau.