Cura de dezintoxicare!Ajutor!
-
30 Ian 2006, 22:150 0in ultima perioada m-am umplut de cosuri si am senzatia ca organismul meu are nevoie de o cura de dezintoxiacre,asa ca va rog sa-mi spuneti care sunt ceaiurile sau produsele naturale care se folosesc in acest sens
-
31 Ian 2006, 09:38pentru acnee si cosuri:
Acnee
Se spala tenul cu un decoct 10 minute, din 2 lingurite la 300 ml apa din amestecul de plante: tintaura, coada-calului, iedera, pelin, menta, galbenele la care se adauga 6 linguri de otet de mere dupa racire. Dupa zvantare se tamponeaza usor pielea cu tinctura de propolis 15 %. Seara, se maseaza pielea obrazului cu o crema pe baza de propolis.
Cosuri si acnee
Se pune pasta de menta (obtinuta din frunze proaspete) pe zonele afectate si se lasa peste noapte.
masuri profilactice si de tratament pt acnee:
In alimentatie, se vor evita grasimile, carnea, ciocolata, zaharul, dulciurile, prajiturile, condimentele si alcoolul.
Un efect benefic il au sucurile de morcovi, de anghinare si de urzica. Pentru tenul gr, se pot folosi alifii cu uleiuri esentiale de lavanda, portocale, salvie si de cimbrisor.
Sunt indicate spalarea fetei cu lapte caldut, cu suc proaspat de varza sau cu otet de fructe, precum si mastile cu argila sau drojdie de bere.
Se recomanda ceaiuri depurative cu frunze de nuc, urzica si papadie.
Se tamponeaza zona cu ulei de lavanda.
Se recomanda uleiuri de musetel, de portocale si miere de albine. Ceaiurile de brusture si trei-frati-patati au efect depurativ.
sper ca-ti vor fi de folos! multa sanatate -
31 Ian 2006, 10:51O cura cu grapefruit (de preferinta, rosu) cica nu se compara cu nimic altceva. Fireste, cu regim alimentar in paralel.