tratament naturist ptr chisturi

•  
    Cmn
    • 92 mesaje
    30 Ian 2006, 19:41
    0 0
    Fetelor, am si eu o intrebare pentru cele care au scapat de chisturi ovariene cu tratamente naturiste:cu cce tratamente ati sacapat?Eu am chisturi de 2cm pe fiecare ovar si nu mi-au trecut nici dupa 3 ani de anticonceptionale(inclusiv diane 35).Am fost la plafar si vanzatoarea mi-a dat supozitoare cu carpicon ca sunt foarte bune, mi-a zis sa iau 2 pe zi din ziua 5 pana in ziua 19 de la prima zi de menstruatie.In plus mi-a mai dat si extract de mladite de zmeur si coacaz negru.Eu nu prea am incredere in ce mi-a spus ea, daca ati scapat de chisturi va rog mult spuneti-mi si mie prin ce metoda naturista.Multumesc!
  •  
    • 7 mesaje
    31 Ian 2006, 01:13
    0 1
    Si eu am un chist la ovarul stang si doctorita mea mi-a prescris pe langa pastile (orgametril) aceleasi mladite de zmeura. Si io am incredere in ea, e f buna.
    Daca au efect nu stiu, pt ca azi am luat prima fiola (io am cumparat de la hofigal si se prezinta sub forma de fiole).
    Good luck!
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    31 Ian 2006, 10:43
    0 0
    E foarte buna tinctura de mladite de zmeur ptr probleme ginecologice
  •  
    • 187 mesaje
    31 Ian 2006, 10:58
    0 0
    kiki23, te rod spune-mi cum ai luat Orgametrilul, si eu am luat 2 cutii cite 3 pe zi din a 14 zi, si acum dupa a 2 a cutie astept sa-mi vina ciclul de 2 saptamini, e normal asa ceva ?, nu am mai discutat cu nimeni care a luat Orgametril, si eu am un chist mare pe ovarul drept, am luat Marvellon, anticonceptionale, dar se pare ca a crescut chistul in loc sa scada, te rog sa-mi scrii cum te simti dupa Orgametril
    multumesc
  •  
    • 68 mesaje
    31 Ian 2006, 11:25
    0 0
    pt. kiki23: zi-mi si mie te rog unde o pot gasi pe doctora ta, daca zici ca e buna. Si eu probleme cu chisturile si nu am gasit vreo doctora intr-adevar buna. Mersi mult de tot.
  •  
    • 2825 mesaje
    31 Ian 2006, 14:01
    1 0
    Mirmo, parca am mai vorbit noi. Eu am luat orgametril si mi-a intarziat ciclul 3 saptamani. M-am speriat si am cumparat un test barza , dar nu sunt insarcinata. Acum mi-a venit ciclul . Deci, nu te speria.
  •  
    • 187 mesaje
    31 Ian 2006, 14:38
    0 0
    doremy, scuze, eu nici nu mai stiu cu cine am vorbit sau nu, eu nu sint insarcinata, nu pt asta sint speriata, ci pt ca am niste dureri cumplite
    oricum multumesc mult pt raspunsul tau si sanatate !