tratament naturist ptr chisturi
-
0 0Fetelor, am si eu o intrebare pentru cele care au scapat de chisturi ovariene cu tratamente naturiste:cu cce tratamente ati sacapat?Eu am chisturi de 2cm pe fiecare ovar si nu mi-au trecut nici dupa 3 ani de anticonceptionale(inclusiv diane 35).Am fost la plafar si vanzatoarea mi-a dat supozitoare cu carpicon ca sunt foarte bune, mi-a zis sa iau 2 pe zi din ziua 5 pana in ziua 19 de la prima zi de menstruatie.In plus mi-a mai dat si extract de mladite de zmeur si coacaz negru.Eu nu prea am incredere in ce mi-a spus ea, daca ati scapat de chisturi va rog mult spuneti-mi si mie prin ce metoda naturista.Multumesc!
-
kiki23, te rod spune-mi cum ai luat Orgametrilul, si eu am luat 2 cutii cite 3 pe zi din a 14 zi, si acum dupa a 2 a cutie astept sa-mi vina ciclul de 2 saptamini, e normal asa ceva ?, nu am mai discutat cu nimeni care a luat Orgametril, si eu am un chist mare pe ovarul drept, am luat Marvellon, anticonceptionale, dar se pare ca a crescut chistul in loc sa scada, te rog sa-mi scrii cum te simti dupa Orgametril
multumesc