Preput neretractabil

•  
    • 48 mesaje
    30 Ian 2006, 16:24
    0 0
    Buna fetelor,

Nu stiu daca e rubrica potrivita pentru astfel de intrebari mai intime. Sper sa nu vi se pare deplasata intrebarea mea.
    Mi-ati putea spune daca e normal ca un barbat de 35 ani sa aiba preputul neretractabil? Este grav acest lucru, sau la unii barbati se poate intampla, fiind un lucru normal si fara riscuri de imbolnavire?

Va multumesc pentru raspunsuri!!

Bobi
  •  
    • 9835 mesaje
    30 Ian 2006, 16:34
    0 0
    Nu cred ca este grav decat in masura in care igiena nu poate fi mentinuta in mod corespunzator.
    Din cate stiu, aceasta mica anomalie se rezolva chirurgical de la varste foarte fragede, tocmai pentru a evita riscul iritatiilor, infectiilor, micozelor.
  •  
    • 1022 mesaje
    30 Ian 2006, 16:34
    0 0
    se rezolva chirurgical, repede.Copilul meu a fost operat.In 30 min. esti ca nou.
  •  
    • 48 mesaje
    30 Ian 2006, 16:53
    0 0
    Va multumesc mult pentru raspunsuri.

In cazul asta e din pacate vorba de un adult, care considera ca totul e perfect normal si nu vrea nici sa auda de operatie. Pe de o parte e normal ca un barbat sa reactioneze astfel, caci ii este pusa la indoiala virilitatea.
    Pe mine insa ma framanta aceasta mica "anomalie". Am ajuns pana a ma gandi daca vom putea avea copii. Este probabil o prostie, dar cum majoritatea barbatiilor n-au astfel de probleme imi puneam intrebarea daca acest lucru este normal sau nu la unii barbati.
  •  
    • 86 mesaje
    31 Ian 2006, 10:21
    0 0
    sotul meu are aceiasi problema . are 31 de ani...si nici nu vrea sa auda de operatie . desi ne dorim foarte mult un copil sper ca acest lucru sa nu fie inca o cauza a infertilitatii cuplului nostru ( incercam de vreo 2-3 ani sa facem un bebe ) .
  •  
    • 48 mesaje
    1 Feb 2006, 14:20
    0 0
    Danau,

Pe tine nu te blocheaza acest lucru in momentul in care faci dragoste cu sotul tau?
    Si ai idee care ar fi explicatia faptului ca au aceasta problema?

Bobi
  •  
    • 86 mesaje
    1 Feb 2006, 15:36
    0 0
    din respect pt sotul meu as prefera sa discutam pe privat daca se poate . adresa mea danau2004@yahoo.com sau dana007_13@hotmail.com . ....

ps. sunt impedimente , dar iubirea dinte noi e mai presus decat orice

te pup dulce si te astept