efectul antenelor GSM asupra organismulu
-
29 Ian 2006, 19:390 0Fetelor, voi stiti mai multe despre efectul negativ al antenelor de telefonie mobila sau al radarelor (mai ales cele din aviatie) asupra organismului uman? Daca imi puteti da ceva link-uri sau alte informatii...eu am cautat, dar nu am gasit nimic oficial, totul se vorbeste cam pe ascuns, datorita firmelor foarte puternice implicate. O ruda foarte apropiata va lucra chiar la ultimul etaj al turnului de control dintr-un aeroport, pe care sunt numai antene GSM si radare de mare putere si imi este teama ca nu cumva Doamne-fereste peste ceva timp sa faca vreo boala incurabila. Am vazut de curand pe TVR 1 o emisiune in care un domn care statea la ultimul etaj al unui bloc pe care erau amplasate antene GSM daduse in judecata firma de telefonie mobila deoarece ii aparuse o tumoare la cap, iar doctorii ii spusesera ca este din cauza acelor unde.
-
29 Ian 2006, 20:27sunt sigura ca antenele gsm afecteaza mult sanatatea, chiar si telefoanele gsm, dar nu gasesti prea mult despre asta pentru ca, asa cum ai spus si tu, sunt firme puternice in spatele acestora, pentru care numai profitul conteaza!
eu locuiesc in austria, intr-un sat, si vreau sa-ti spun ca intr-un sat apropiat sunt 2 antene gsm intr-un perimetru mic! 90% din oamenii acelui sat sunt bolnavi de cancer! sa fie intamplare? nu prea cred!!!! -
30 Ian 2006, 12:58in armata si nu numai, cei care lucreaza in radiotelecuminicatii au sporuri de periclitate