Pt. gravidute si nu numai (II)
-
0 0angelikaebe a scris:
"vreau sa intreb proaspetele mamici, gravidutele cu experienta, daca poate sa-mi spuna ceva despre faptul ca se poate presupune ce porti in burtica dupa bataile inimii pe minut ale fatului!
am citit ca exista studii care au demonstrat ca fetitele au bataile inimii mai mari ca baietii. de ex.bebele meu are mereu cam 154/minut! sunt sigura ca o sa fie fata, cu toate ca-mi doresc baietel!
am o prietena al carei bebelus avea 132/minut, a fost baiat!
stiti ceva despre asta?
va multumesc "
Nu stiu ce sa zic, eu nu prea tind sa cred in chestia asta. De ex., inima bebe-ului meu cand acesta avea 11 saptamani in burtica, batea de 164 ori/min. Destul de mult. Si e baietel.
Dar tu nu ai aflat inca la echo ce vei avea? Sau nu a vrut sa arate? -
Am uitat, sa mentionez la inceputul acestui topic, ideea lui mi-a venit cand am vazut ce grea devenise navigarea in topicul initial destinat gravidutzelor. Cum nu exista (din cate mi-am dat seama) nici un moderator care sa faca acest lucru, mi-am permis eu sa mut discutia intr-un topic proaspat care poarta numele celui initial.
-
si mie mi-ar place sa te ajut, dar si eu sunt la prima sarcina, si tot la sfarsitul luii voi naste!
am citit in internet : http://www.copilul.ro/a_3_53_Trimestrul_al_doilea_80.html, caci din a 28-a saptamana pana la 72 ore dupa nastere, sanii vor secreta colostru.
multa sanatate si pupici tuturor burticilor -
nu prea este recomandat. este bine sa se evite, pe cat se poate substantele chimice! daca vrei neaparat, ia ceva pe baza de plante.
substantele chimice dauneaza 100% bebelusului! sunt foarte multe studii care au aratat ca acestea determina malformatii! incearca mai bine sampoane!
stiu ca multe mamici s-au vopsit in timpul sarcinii si au rezultat copii sanatosi, dar nu risca!!
asta e parerea mea! fiecare face ce vrea!