Ovulatie

•  
    • 767 mesaje
    28 Ian 2006, 13:05
    0 0
    Fetelor, voi cele care va determinati lunar ovulatia (prin teste de ovulatie, masurarea temperaturii etc.) - aveti idee daca se poate sa existe luni in care ovulatia este absenta total?
  •  
    • 403 mesaje
    3 Feb 2006, 19:42
    0 0
    DA.POT FI LUNI FARA OVULATIE,DAR CEL MAI SIGUR CUMPARA DIN FARMACII SI DE EXEMPLU EU LE FAC INCEPAND CU ZIUA A 9 A.EU CUMPAR TESTE DE OVULATIE DE LA "DOCTOR SIGUR"SUNT 3 TESTE INTR-O CUTIE SI COSTA IN JUR DE 80.000 LEI VECHI.SUNT CELE MAI IEFTINE DAR NU LE GASESTI LA TOATE FARMACIILE.LA MINE IES TESTELE POZITIVE IN ZIUA 15, DECI NU DISPERA.MIE ASA MI-A PRESCRIS DOCTORUL.
    BAFTA.
  •  
    • 767 mesaje
    4 Feb 2006, 10:48
    0 0
    Multumesc frumos. Pe la ce farmaii zici ca ar trebui sa caut?
  •  
    • 767 mesaje
    4 Feb 2006, 10:48
    0 0
    Multumesc frumos. Pe la ce farmaii zici ca ar trebui sa caut?
  •  
    • 403 mesaje
    4 Feb 2006, 15:37
    0 0
    NU STIU SA ITI ZIC CUM SE NUMESC.STIU CA EU IAU ORI DIN DR.TABERII ORI DIN PETRE ISPIRESCU DAR O SA MA UIT LUNI CAND MA DUC LA SERVICI CUM SE NUMESTE CEA DIN PETRE ISPIRESCU.DACA LOCUIESTI IN DR.TABERII SAU IN PETRE IMI ESTE USOR SA ITI SPUN.ORICUM SENSIBLU NU ARE SI POTI INTALNI SI FARMACII CARE NU AU NICI UN FEL DE TESTE DE OVULATIE.
  •  
    • 1272 mesaje
    4 Feb 2006, 18:33
    0 0
    testele de ovulatie le poti procura online! poti face comanda farmaciaonline!
    in continuare i-ti trimit un site, care te poate ajuta sa inveti determinarea perioadei fertile a organismului tau, fara a avea nevoie de testele de ovulatie: http://profamilia.ro/soti.asp?autofer=9