va rog,dati-mi un raspuns
-
25 Ian 2006, 21:060 0Buna fetelor,am o mare problema.sunt insarcinata in 3 luni jumatate si dupa multe tratamente si spitalizari se pare ca pot avea acest bebe.problema mea este urmatoarea:azi dimineata am mers foarte des la toaleta,se pare ca m-am deranjat la stomac si toata ziua am fost terminata.scaunul este mai mult apa,stomacul ma doare ingrozitor,in plus am si stari de voma.nu pot manca absolut nimic,am baut decat o cana de ceai.intrebarea mea este daca pot lua ceva medicamente pentru stomac,pentru ca ma simt foarte foarte rau.in speranta ca ma veti ajuta cu un raspuns va multumesc.
-
25 Ian 2006, 22:06si eu m-am deranjat la stomac in perioada sarcinii, si doctorul meu mi-a prescris niste picaturi, care se iau in perioada sarcinii! Hylac forte! nu stiu daca exista in romania! du-te la doctor si el i-ti prescrie medicamente care se suporta in timpul sarcinii, care nu afecteaza bebele! bea mult ceai de menta, mananca banane si paine uscata!
mananca orez fiert! du-te neaparat la medicul tau ginecolog, el iti prescrie sigur picaturi!poti chuar la farmacie sa intrebi! citeste bine prospectul! pe prospect scrie daca se administreaza sau nu in timpul sarcinii!
multa sanatate! -
25 Ian 2006, 22:43si eu am avut diaree.10 scaune pe zi de eram terminata..am mancat doar banane, orez, paine prajita si am luat smecta.
-
26 Ian 2006, 00:07Nu lua nimik fara sfatul medicului.Si chiar dc el itzi recomanda, intreaba si farmacista, si citeste si tu cu atentie prospectul. Nu e de glumit cu sanatatea copilului tau